dijous, 8 de juny del 2017

Es presenta la plataforma Marea Blanca de la Selva Marítima

Blanes Presenten la plataforma Marea Blanca de la Selva MarítimaS’ha constituït amb l'objectiu de defensar unitàriament la sanitat pública en aquesta contrada   




TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 08/06/2017  
Blanes (La Selva marítima).-   

La Marea Blanca Selva Marítima es va presentar  ahir a la tarda a la plaça Càceres, núm. 22, al barri de la Plantera de  Blanes en un acte on hi va participar-hi, a més de la pròpia gent del territori, representants de la Marea Blanca de Catalunya a fi de donar suport a la gent que inicia un camí de lluita acompanyada per tot el moviment en defensa de la sanitat del nostre país.
Segons van explicar els seus impulsors, va néixer després de la manifestació celebrada el 12 de març contra «el col·lapse de les urgències, les retallades i la privatització» de l'Hospital Comarcal de la Selva, que gestiona la Corporació de Salut del Maresme i la Selva (CSMS). Tot i que aquella protesta estava organitzada per la Plataforma Junts per la Sanitat, també hi van participar diferents membres de Marea Blanca, plataforma que finalment s'ha constituït a la Selva marítima amb l'objectiu de defensar unitàriament la sanitat pública en aquesta contrada. 
[www.mareablanca.cat/event/la-marea-blanca-selva-maritima-es-presenta/] 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada