dilluns, 26 de juny del 2017

El Manchester City engoleix el Girona

Segons EL TRIANGLE esdevé la quarta sucursal del club controlat pel xeic Mansour bin Zayed Al-Nahyan   






TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 26/06/2017   
Girona (Gironès).-   

Segons EL TRIANGLE City Football Club controlarà aviat el Girona FC, nou equip de la primera divisió espanyola. Es tracta d'un hòlding que penja d'Abu Dhabi United Group, fons d'inversió del xeic Mansour bin Zayed Al-Nahyan, membre de la família reial dels Emirats Àrabs Units i viceprimer ministre del govern d'aquell país.
D'aquesta manera, el Girona es consolida entre els clubs satèl·lit més propers al Manchester City, aquells dels quals City Football Club té un 100% de la propietat, del qual ja formen part el Melbourne City (Austràlia) i el Atlético Torque (Uruguai). City Football Club també posseeix un 80% del New York City FC (EUA) i té una participació minoritària al Yokohama F. Marinos (Japó). 
El principal propietari del Girona fins ara, la companyia de màrqueting esportiu francesa TVSE, ha acceptat traspassar el seu paquet majoritari d'accions, una operació que s'ha cuinat durant mesos. Es preveu que l'exfutbolista Delfí Geli continuï exercint com a president. El Mundo va informar la setmana passada que Pere Guardiola, germà de l'entrenador del Manchester City Pep Guardiola i representant de jugadors, entraria a l'accionariat. D'altra banda, Mediapro ha negat a Expansión que tingui res a veure amb TVSE, com han apuntat algunes informacions, per bé que Ignasi Mas-Bagà, un home d'aquesta empresa, ha col·laborat com a director general al costat de Geli en la gestió del club.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada