dimecres, 7 de juny del 2017

Dos empresaris de París amos del Girona FC des de 2015

Delfí Geli, president nominal del Club. 
Jean-Louis Dutaret i Samir Boudjemaa no apareixen gairebé mai per Girona   








TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 07/06/2017   
Girona (Gironès).-   

Llegim a EL TRIANGLE que l’ascens a primera divisió del Girona FC ha omplert de joia els seguidors de l’equip blanc-i-vermell, que d’aquesta manera veuen acomplert un vell somni. Fundat fa 86 anys, el club ha passat per nombroses vicissituds i fa quatre anys va estar a punt de desaparèixer en caure en un enverinat concurs de creditors.
En aquesta complicada tessitura, van aparèixer dos empresaris francesos --Jean-Louis Dutaret i Samir Boudjemaa--, directors de la companyia de màrqueting esportiu TV Sports Events (TVSE), amb seu a París, que l’any 2015 es van quedar amb el 80% de les accions del club. Ara han vist recompensada la seva aposta: en efecte, amb l’ascens a primera divisió, el Girona FC passarà a cobrar, en concepte de drets audiovisuals, uns 40 milions d’euros per temporada, en comptes dels 6 milions que rebia en estar a la segona divisió.
Però Jean-Louis Dutaret i Samir Boudjemaa no apareixen gairebé mai per Girona. Han deixat la gestió en mans del president nominal, l’ex-jugador Delfí Geli, i del director general, Ignasi Mas-Bagà, un home de Mediapro. I és que la companyia de Jaume Roures i Tatxo Benet està molt involucrada en l’operació de compra del Girona FC, que s’ha acabat convertint en el refugi dels perdedors de la batalla que va comportar l’accés de Sandro Rosell a la presidència del FC Barcelona, l’any 2010.
Una de les claus de l’ascens del Girona FC a primera divisió ha estat l’arribada de jugadors generosament cedits pel Manchester City, l’equip que dirigeix Ferran Soriano i que entrena Pep Guardiola. D’aquesta manera, el club gironí es converteix, a partir d’ara, en un contrapoder del Barça de Josep Maria Bartomeu, ja que aplega els interessos de reconeguts antisandristes, com Jaume Roures, Ferran Soriano i Pep Guardiola, que podrien preparar l’assalt al Camp Nou des del camp base que han establert a Montilivi, segons opina EL TRIANGLE.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada