dimecres, 7 de juny del 2017

Denuncien a la fiscalia les ampliacions il·legals de dos càmpings de Blanes

Resultat d'imatges de camping bellaterra blanesL'advocat demana que s'obri una investigació per prevaricació urbanística   




TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 07/06/2017  
Blanes (La Selva marítima).-   

Resultat d'imatges de camping Blanc d'Eivissa  blanesSegons l’Agència Catalana de Notícies l'afer de les ampliacions il·legals dels càmpings de Blanes (la Selva marítima) obre un nou capítol i arriba a la fiscalia del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). L'advocat Jordi Colomer demana que s'obri una investigació perquè considera que els càmpings Blanc d'Eivissa i Bellaterra i l'ajuntament han actuat en "connivència" per permetre l'activitat durant anys en uns terrenys qualificats com a sòl no urbanitzable d'especial protecció. El lletrat creu que hi ha indicis que s'han perpetrat delictes de prevaricació urbanística i insta la fiscalia a obrir diligències per esclarir quins són els "autors, còmplices i encobridors".
A l'escrit es remarca que l'Ajuntament de Blanes no ha impedit l'activitat i que ha permès que aquests càmpings "obtinguin uns beneficis extraordinaris al marge de la llei" causant competència deslleial al sector. A més, ressalta que el govern municipal està intentant "donar cobertura legal" a aquestes ampliacions en la redacció del nou planejament urbanístic, que ha de passar per ple properament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada