divendres, 30 de juny del 2017

Crida a la concentració reivindicativa del trens de l’eurodistricte transfronterer

El dissabte 8 de juliol a dos quarts d’onze del matí a l’estació de Portbou 









 
TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 30/06/2017 
Portbou (Mar d’Amunt, Albera marítima, Alt Empordà, comtat de Peralada).-  

Amb motiu de la recuperació del tren de nit París-Portbou, el dissabte 8 de juliol a dos quarts d’onze del matí a l’estació de Portbou (Mar d’Amunt, Albera marítima, Alt Empordà, comtat de Peralada) es preveu una concentració, un gran acte reivindicatiu promogut per les associacions Defensem el Tren de l’Empordà, l’Associació d’Usuaris del Tren Perpinyà-Cervera-Portbou, la PTP (Associació per a la Promoció del Transport Públic) i la Fnault.

Per part de Defensem el Tren de l’Empordà “aquest ha de ser un gran aplec reivindicatiu a favor del tren de l’eurodistricte, perquè aquest mitjà de comunicació de la mobilitat sostenible representa el civisme i l’europeisme social en estat pur. L’eurodistricte i l’euroregió també es construeixen lluitant a favor del tren convencional transfronterer”.

Es dóna la circumstància que Portbou, a l’Alt Empordà, i Cervera de la Marenda i Banyuls de la Marenda, per on passa el tren a l’Albera marítima, són poblacions històricament, des del temps de Carlemany, del pagus petralense o comtat de Peralada, un sol territori, ara dividit per la frontera de dos estats jacobins estrangers.  

El tren de nit de París-Cervera-Portbou es reprendrà el dissabte 8 de juliol

DEFENSEM EL TREN DE L'EMPORDÀL’operadora francesa SNCF inicia la venda dels viatges París-Cervera de la Marenda-Portbou.   
Defensem el Tren de l’Empordà convoca a una concentració digna a l’estació de Portbou el 8 de juliol a les 10:30h.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada