dimarts, 13 de juny del 2017

Alto el Foc a l’Albera fa d’amfitriona en la Jornada Anual de la Coordinadora d’ONG Solidàries celebrada el dissabte a Espolla

ALTO EL FOC A L'ALBERAHi va haver una visita guiada pels límits del camp de tir de la base militar de l’Albera   


TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 13/06/2017   
Espolla (Albera, Alt Empordà).-   

Com cada any, les entitats de la Coordinadora d'ONG Solidàries de les comarques gironines van celebrar dissabte la Jornada Anual, i enguany es va centrar en la cultura de pau i l'antimilitarisme, i com treballen la cultura de pau des d’aquestes entitats. La Jornada Anual es va celebrar a la Coromina, a Espolla (Albera, Alt Empordà).
Els amfitrions que van acollir la Jornada Anual, i per tant l'organització logística, fou la gent del Grup d'Empordanesos i Empordaneses per la Solidaritat i la de la Plataforma Alto el Foc a l'Albera.
La reflexió inicial sobre si s'ha de prioritzar les polítiques de securitització o per contra, va anar a càrrec de Vicent Martínez Guzmán, doctor en Filosofia, director honorífic de la Càtedra UNESCO  de Filosofia per la Pau i vicepresident de l’ICIP. Després d'esmorzar, es va continuar el treball intern, amb un espai de reflexió sobre com es treballa la pau a les entitats solidàries, partint del resultat de l'enquesta que s'ha enviat a les entitats sobre aquesta qüestió.
Com cada any, la jornada va acollir un dinar de germanor i finalment, hi va haver una visita guiada pels límits del camp de tir de la base militar Álvarez de Castro, situada entre Espolla i Sescebes, dins del Parc Natural de l'Albera, a càrrec de la Plataforma d'Alto el Foc a l'Albera.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada