dissabte, 6 de maig del 2017

Parada del PP al mercat de Figueres contra el referèndum

Amb l’eslògan ‘La Cataluña valiente’. 
Persones vianants consideren que es tracta d’una provocació manifesta. 
Demà el PP farà parada al mercat de Roses. 

Avui dissabte inici a Figueres i altres ciutats de la campanya del PP contra el separatisme català: 'La Cataluña valiente'.






     
TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 06/05/2017 
Figueres/Roses (Alt Empordà).- 

Provocació del PP aquest dissabte a Figueres. Mentre Plataforma per Catalunya (PxC) fa constant provocacions a Salt (Gironès),  a Figueres (Alt Empordà) aquesta missió la compleix descaradament el PP. Així, aquest matí a  les 10 del matí al mercat de Figueres a la zona nova ja hi havia un parada del PP amb l’eslògan  ‘La Cataluña valiente’, on segons una persona que ha passat aquell moment  semblava que es recollien signatures --almenys feien  propaganda-- contra el referèndum d’autodeterminació català.  
Aquest dissabte comença aquesta campanya del PP a Figues i a Barcelona, el Prat de Llobregat (Baix Llobregat), Gavà (Baix Llobregat), l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès), Vilanova i la Geltrú (Garraf), Mataró (Maresme), Sabadell (Vallès Occidental), Mollet del Vallès (Vallès Oriental), Tarragona (Tarragonès) i Lleida (Segrià). 

DEMÀ EL PP FARÀ PARADA AL MERCAT DE ROSES
Demà, diumenge, el PP farà parada al mercat de Roses (Alt Empordà) i diversos actes de la campanya a Badalona i en els districtes de l’Eixample i de Sant Martí a Barcelona, com també a Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat), Castelldefels (Baix Llobregat), Sitges (Garraf), Vilassar de Dalt (Maresme), Sant Cugat del Vallès (Vallès Ocidental), Granollers (Vallès Oriental), Cambrils (Baix Camp) i Tàrrega (Urgell).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada