dissabte, 20 de maig del 2017

Material mòbil deficient en el binomi Renfe/Adif

El trens regional de Portbou a Figueres no arranca de l’estació perquè no arriba alimentació elèctrica a les portes d’aquest model 470  
 


TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 20/05/2017 
Portbou (Mar d’Amunt)  

Albera marítima, Alt Empordà).- Estació de Renfe de Portbou (Mar d’Amunt, Albera marítima, Alt Empordà),  avui dissabte 20 de maig. El tren regional que  té  la  seva  sortida  oficial  de Portbou a les 8:33 hores de moment no arrenca. Es veu que hi ha un problema amb les portes que no funcionen perquè no arriba l’alimentació elèctrica. Cal tenir present, que aquests models de trens regionals són massa vells. Són els models 470. A més, també, els manteniments que passen són febles. No hi ha dubte que una part important del material mòbil de la R11 i RG1 no està en condicions. Les portes dels trens regionals de Renfe són un punt feble important. Això ens  demostra que la gent usuària cal que insisteixi en la necessitats d’uns trens dignes en unes estacions dignes  --amb connexió wi-fi-- i unes infraestructures dignes.
El que ens ofereix el binomi Renfe/Adif és molt deficient. ja són  les 9 del matí d’aquest dissabte i encara el tren no arranca de l’estació de Portbou. No s’escolta cap informació per  magafonia. Un desastre en majúscules, exclama la gent present.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada