dilluns, 1 de maig del 2017

Manifestació del 1er de Maig al migdia a Figueres per tercer any



No hay texto alternativo automático disponible.S’ha fet un dinar vegetarià en el marc de les festes alternatives i populars d’aquest camp de setmana. 
Han convocat CO.BAS, SEPC i USTEC. 






TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 01/05/2017 
Figueres (Alt Empordà).- 

Per tercer any s’ha celebrat una manifestació pel Primer de Maig al centre de Figueres (Alt Empordà), integrada en les festes alternatives i populars d’aquest cap de setmana que han acollit la marxa obrera en el seu dinar vegetarià, una arrosada a cura del col·lectiu Sopa de Pedres,
La manifestació, aquesta vegada era convocada per CO.BAS, SEPC i USTEC-STEs-IAC, a la qual s’ha aplegat l’esquerra independentista, Podem i sectors llibertaris entre altres col·lectius de la comarca. Ha arrancat a les 12 del migdia de la placeta de la Rambla, s’ha enfilat pel carrer Girona i ha seguit per diversos carrers del centre històric de la ciutat, com ara la plaça de les Patates i el Museu Dalí fins arribar al Parc Bosc on s’hi celebren les festes alternatives. A més de les pancartes i banderes dels sindicats convocant n’hi havia d’estelades vermelles, violetes, vermelles i negres i vermelles.
Després dels parlaments un concert d’Ilych, el dinar popular de reaprofitament agrícola, una taula rodona sobre experiències sindicals de base, com ara la vaga a Figueres el desembre dels treballadors de Fisersa-Ecoserveis, i finalment un concert de Cave Cattus. Una jornada pròpia de la classe treballadora mundial. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada