dijous, 25 de maig de 2017

L’esposa d'Oriol Pujol Ferrusola reconeix que va tenir un compte a Andorra amb el seu marit

La dona d'Oriol Pujol reconeix que va tenir un compte a Andorra amb el seu marit
Anna Vidal 
Anna Vidal ha negat que fos cotitular d'un altre juntament amb Jordi Pujol Ferrusola, a la presó per aquests fets  
TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 25/05/2017 
Queralbs (Ripoll).-  

Segons un despatx de l’agència EFE l’esposa d'Oriol Pujol Ferrusola -- l'ex-secretari general de CDC, ara PDeCAT--, Anna Vidal, ha reconegut avui a l'Audiència Nacional del Regne que va tenir un compte a Andorra amb el seu marit, si bé ha negat que fos co-titular d'un altre juntament amb Jordi Pujol Ferrusola, a la presó per aquests fets.
Vidal estava citada en qualitat d'investigada (imputada) arran que aparegués com a co-titular des del 20 de desembre del 2008 de dos comptes bancaris que tenien els germans Pujol a l'entitat andorrana Andbank.
Però Vidal ha dit que és "fals" que compartís cap compte amb el seu cunyat Jordi Pujol Ferrusola i ha justificat que si en tenia una Oriol Pujol era perquè feia el que el seu marit li aconsellava, segons han informat fonts jurídiques.
Vidal ha declarat durant aproximadament una hora davant del jutge de l'Audiència Nacional espanyola José de la Mata, que investiga la fortuna familiar dels Pujol, que aquests atribueixen a una herència de l'avi Florenci que no s'ha pogut provar i de la qual el jutge en desconfia.
Va ser citada a declarar arran d'uns documents d'Andbank aportats a la causa per Hirgini Cierco, accionista majoritari i expresident de la Banca Privada d'Andorra (BPA), en els quals figura que Vidal era co-titular dels dos comptes.
En el cas d'Oriol Pujol, els fons que acumulava al banc en l'any 2010 ascendien a 800.008 euros.
El matrimoni està acusat en un altre cas de corrupció, el de la trama de les ITV a Catalunya, que està pendent de judici, on la Fiscalia demana per a Anna Vidal 3 anys i 4 mesos de presó i per a Oriol Pujol, 5 anys i 2 mesos de presó.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada