dissabte, 20 de maig del 2017

La UDEF vincula Manuel Pimentel amb una trama de corrupció del Jordi Pujol Ferrusola

L'exministre d'Aznar Manuel Pimentel  
L’exministre de Treball pel PP és el pare del fill d’Alícia Sánchez-Camacho. 
Josep Pujol reconeix que la seva mare, Marta Ferrusola, va destruir documents per amagar l'origen dels diners de Pujol. 
Video sencer de l'entrevista de Mònica Terribas a Josep Pujol Ferrusola. 



TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 20/05/2017 
Bolvir (Baixa Cerdanya).-   

Cada vegada sembla més evident l’existència d’una trama del PP en que van coincidir Vicky Álvarez i Jordi Pujol Ferrusola. Llegim en EL TRIANGLE sobre el fet que la Unitat de Delinqüència Econòmica i Fiscal (UDEF) del Cos Nacional de Policia del Regne vincula Manuel Pimentel, ex ministre de Treball durant el govern de José María Aznar, amb el cobrament de comissions il·legals en una trama de corrupció internacional de Jordi Pujol Ferrusola. Segons EL TRIANGLE es dóna la circumstància que Manuel Pimentel és el pare del fill de la diputada del PP Alícia Sánchez-Camacho, que va ser l’origen del cas Pujol amb el seu dinar a La Camarga amb Victòria Álvarez, l’ex-nòvia de Jordi Pujol Ferrusola.
En un informe datat del 5 de maig i que ha estat remès al jutge de l'Audiència Nacional del Regne, José de la Mata, la UDEF cita Pimentel com una de les "persones físiques més visibles" que hi havia darrere de l'empresa Globaltec Desarrollos e Ingeniería SA, vinculada amb una presumpta trama de corrupció a l’Àfrica i Amèrica Llatina que s’aprofitava de les subvencions de societats semipúbliques com Cesce i Mercasa.
Pimentel apareix relacionat amb Globaltec en "informes d'intel·ligència financera" que, segons la UDEF, alerten de comissions provinents de "presumibles actes de corrupció d'arreu del món" que beneficiarien aquesta mercantil i Ibadesa Exportaciones y Servicios SA, controlada per Jordi Pujol Ferrusola. Segons aquest informe, la societat Almuzara, en la que intervenia l'exministre, va ser utilitzada pel "repartiment de comissions".
La policia espanyola considera que aquesta trama de corrupció s’aprofitava dels fons d'empreses semipúbliques, i recorda que "Manuel Pimentel és una persona amb evidents vinculacions amb el partit polític PP, havent estat ministre de Treball i Assumptes Socials".

TAMBÉ ES MENCINA LÓPEZ DEL HIERRO
La UDEF també menciona en aquest informe Ignacio López del Hierro, marit de la ministra de Defensa del govern Rajoy i secretària general del PP, María Dolores de Cospedal. Segons el document, l'empresa Ibadesa CAT, en la qual "haurien estat representats els interessos de Jordi Pujol Ferrusola, Jordi Puig Godés, Ignacio Javier López del Hierro i José Joaquín Herrero Aleixandre", s'utilitzava per aconseguir el finançament de Cesce als projectes investigats. Segons l'informe, les operacions es van dur a terme a través del consorci Incatema-Mercasa, una societat que ja ha estat investigada anteriorment per l'Audiència Nacional del Regne en el marc de l’operació Lezo. 

Josep Pujol reconeix que la seva mare, Marta Ferrusola, va destruir documents per amagar l'origen dels diners de Pujol. 

Josep Pujol reconeix que la seva mare, Marta Ferrusola, va destruir ...

www.ccma.cat/...de.../josep-pujol-reconeix-que-la-seva-mare-marta...
Josep Pujol reconeix que la seva mareMarta Ferrusolava destruir documents per amagar l'origen ...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada