dissabte, 13 de maig del 2017

La Policia Nacional espanyola requisa estelades als seguidors del Llevant i del Girona durant el partit entre els dos equips

Nou episodi de catalanofòbia, aquesta vegada al Ciutat de València  



TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 13/05/2017 
Girona (Gironès).-  

La Policia Nacional espanyola ha requisat estelades als seguidors del Llevant i del Girona durant el partit que enfrontava els dos equips a l’estadi Ciutat de València. L’encontre ha finalitzat amb victòria pels locals per dos gols a un i, a més, ha permès que el Llevant celebri el títol de Segona Divisió.
El diari L’Accent ha alertat d’aquesta situació a la mitja hora de partit. Ha explicat que la policia ha expulsat un aficionat del Llevant per portar una estelada i que l’ha denunciat per incitació a l’odi.
Fa dues setmanes es va produir un episodi similar a Valladolid, on la Santboiana jugava la final de la copa. La Policia Nacional espanyola va requisar estelades i posteriorment la Comissió Estatal Contra la Violència, el Racisme, la Xenofòbia i la Intolerància va multar dos seguidors amb sis-cents euros per haver xiulat l’himne espanyol per haver “alterat l’ordre”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada