dilluns, 29 de maig del 2017

La CUP Figueres presentarà una moció per cessar al regidor del PP Diego Borrego de les seves funcions com a vocal de la Fundació Salut Empordà

El regidor del PP de Figueres, Diego Borrego.
El regidor del PP de Figueres, Diego Borrego.
També insta a Borrego a abandonar les activitats de representació pública i  a entregar l'acta de regidor de Figueres.  
La moció ve impulsada per les diverses manifestacions públiques que inciten a l’odi que Borrego ha difós en els darreres mesos a través de les xarxes socials.   
El grup municipal de la CUP donarà suport a la moció per l’adhesió de Figueres a la Xarxa de Municipis LGTBI de Catalunya, impulsada pel col·lectiu LGTB Violeta Alt Empordà.  
La formació de l’esquerra independentista presentarà, també, una moció per donar suport al Pacte Nacional pel Referèndum i per mostrar el rebuig als pressupostos generals de l’Estat. 


TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 29/05/2017 
Figueres (Alt Empordà).-   

La CUP de Figueres demanarà al ple de juny, a través d’una moció, cessar immediatament a Diego Borrego, regidor del Partit Popular, de les funcions de representació de l'Ajuntament de Figueres com a vocal del patronat de la Fundació Salut Empordà. La moció ve impulsada per les diverses manifestacions públiques que inciten a l’odi que Borrego ha difós en els darreres mesos a través de les xarxes socials. Així mateix, atès que el regidor del PP està essent investigat com a sospitós d'haver comès un delicte contra la intimitat, reconegut al Codi Penal, i pel qual també ha estat suspès d’afiliació pel mateix Partit Popular, la moció de la formació independentista demana substituir el regidor en qualsevol altra funció permanent o esporàdica en la qual actuï com a representant i/o en nom de l’Ajuntament de Figueres i insta a Borrego a abandonar les activitats de representació pública i  a entregar l'acta de regidor.

PACTE NACIONAL PEL REFERÈNDUM
En el proper ple de juny, a més, la CUP també presentarà una moció per donar suport al Pacte Nacional pel Referèndum. La moció proposa impulsar la creació d’una comissió local, formada per partits polítics, sindicats organitzacions i entitats locals perquè donin suports als actes de difusió per a la realització del referèndum d’autodeterminació.

REBUIG ALS PRESSUPOSTOS GENERALS DE L’ESTAT 2017
Així mateix, presentarà una moció per manifestar el rebuig als pressupostos generals de l'Estat del 2017 basats en l'austeritat, la pobresa salarial, les retallades en pensions i serveis públics i la inclusió d'obstacles per dur a terme municipalitzacions dels serveis públics.

PRO XARXA DE MUNICIPIS LGTBI DE CATALUNYA
A banda de les mocions presentades per la formació, la CUP donarà suport a la moció per l’adhesió de Figueres a la Xarxa de Municipis LGTBI de Catalunya, impulsada pel col·lectiu local LGTB Violeta Alt Empordà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada