divendres, 5 de maig de 2017

La CUP-Crida per Girona reclama el procés participatiu de la nova plaça Espanya i proposa que se li canviï el nom

Recta final de la nova estació de busos de Girona
Obres de la nova estació d’autobusos 
La formació reclama accions per a evitar problemes de contaminació i de mobilitat fruit de l’entrada en funcionament de la nova estació d’autobusos  

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 05/05/2017 
Girona (Gironès).- 

La CUP-Crida per Girona ha criticat la indefinició en relació amb el futur de la plaça d’Espanya, en un moment en què la nova estació d’autobusos ja és una realitat. Cal recordar que al pla de govern municipal gironí hi ha previst realitzar un procés participatiu per a definir el futur de la plaça, per bé que en un ple municipal recent el govern de l’Ajuntament ja va avançar que no preveia dur-lo a terme. Davant d’això, La CUP-Crida per Girona ha exigit que es tiri endavant el procés participatiu i que el govern municipal acceleri els tràmits per fer possible la rehabilitació de la plaça amb la màxima celeritat. També preveuen fer un prec al ple municipal de dilluns per reclamar un canvi de nom de la plaça.
La CUP-Crida per Girona ha manifestat la seva preocupació per l’augment de les emissions contaminants a l’entorn de la plaça d’Europa com a conseqüència de la nova estació. En aquest sentit, el grup municipal ha reclamat que es garanteixi que les emissions no superin els límits permesos, i que impulsi amb els diferents agents implicats un pla d’actuació per a la disminució de les emissions. La CUP-Crida per Girona també ha demanat conèixer quines implicacions tindrà per a la mobilitat a l’entorn del barri de Sant Narcís la inauguració de la nova estació d’autobusos, i quines mesures s’han previst en aquest àmbit.
La CUP-Crida per Girona també ha criticat que l’accés a la nova estació només es pugui fer per la banda de la carretera de Barcelona, i que no hi pugui accedir-s’hi directament des de la plaça Europa, a Sant Narcís. La formació ho ha qualificat de “nou greuge” que se suma a tot el que ha hagut de patir el veïnat de Sant Narcís. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada