dimarts, 16 de maig del 2017

Es manté viva la memòria a Llagostera del militant anarcosindicalista i alcalde per la CNT Eugeni Gurnés

Multitudinària i emotiva presentació a Llagoastera de ‘La veu silenciada" fa un any 
Els actes de record i homenatge van iniciar-se el passat cap de setmana amb la descoberta de la placa del parc dedicat a l'exalcalde i anarcosindicalista llagosterenc 


TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 16/05/2017 
Llagostera (Gironès).- 

Fa un any, el diumenge 8 de maig de 206, hi va haver a Llagostera (Gironès) una multitudinària i emotiva presentació de ‘La veu silenciada’, el llibre dedicat al militant anarcosindicalista llagosterenc Eugeni Gurnés Bou, afusellat el 7 de maig de 1943 per la dictadura franquista, que va ser alcalde per la CNT-AIT a Llagostera durant la guerra.
El local social de La Caixa, va quedat petit per acollir l'acte que ha anat a càrrec d'Eugènia Riera, néta del company Eugeni Gurnés, acompanyada per Merçona Puig Antic, germana petita del company Salvador Puig Antich, i de Mercè Carbó Bosch, autora del llibre. El llibre encara es pot comprar a les llibreries de Llagostera al preu de 18 euros.
Aquest any els actes de record i homenatge a Eugeni Gurnés i Bou van iniciar-se el passat cap de setmana amb la descoberta de la placa del parc dedicat a l'exalcalde i anarcosindicalista llagosterenc.
Mira:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada