dimarts, 16 de maig del 2017

VinyetaEls Mossos d'Esquadra acusen el regidor del PP de Figueres, Diego Borrego, d'un delicte contra la intimitat. 
Les polèmiques del regidor suspès pel PP a Figueres, Diego Borrego .
Ha estat epicentre de nombroses controvèrsies. 


TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 16/05/2017 
Figueres (Alt Empordà).- 

Borrego davant la cúpula del Teatre Museu Dalí (arxiu). Facebook
Els Mossos d'Esquadra acusen el regidor del PP de Figueres, Diego Borrego, d'un delicte contra la intimitat per la denúncia d'un home que diu que l'edil del PP l'hauria enregistrat amb el mòbil al WC de l'estació intermodal de bus i del TAV de Girona. Segons han confirmat fonts policials a Diari de Girona, els agents van citar a declarar Borrego divendres de la setmana passada com a investigat per aquest delicte. Tot i això, el lletrat Ladislao Pérez del bufet Casellas Advocats, que defensa el regidor, ha remarcat que hi ha obertes les diligències policials, tot i que el cas de moment no ha arribat a cap jutjat d'instrucció.

UN POLEMISTA HABITUAL
Segons la premsa convencional comarcal el regidor de Figueres (Alt Empordà) que el Partit Popular ha suspès temporalment d’afiliació al partit, Diego Borrefgo, és un polemista habitual. La sorpresa, aquesta vegada, és que el PP hagi decidit prendre mesures en contra d'ell després de ser acusat d'enregistrar d'amagat a un altre home dins els lavabos de l'estació del TAV a Girona.
Diego Borrego ha mantingut enganxades constants amb usuaris a Twitter, s'ha mofat dels independentistes a traves de Facebook, ha insultat a periodistes i ha discutit amb altres companys de consistori obertament.

CONTRA JAIR DOMÍNGUEZ
Una de les primeres polèmiques que van tenir ressò fou quan va titllar al periodista i escriptor figuerenc, Jair Domínguez, de ser un "impresentable". El popular guionista havia estat escollit com a pregoner de les Fires i Festes de la Santa Creu el 2013, moment en que fou epicentre d'una polèmica a nivell nacional per haver fet una piulada on proposava que morissin els jugadors de "la roja" perquè d'aquesta forma reaccionés Espanya.

CONTRA FRANCESC CRUANYES
En el 2015 Borrego va replicar al regidor de l'Ajuntament de Figueres, Francesc Cruanyes, que es mostrava queixós davant el fet que l'Estat encara no havia aportat els diners promesos per a solucionar el gran forat de la Rambla. Al seu torn, Borrego li va retreure que resideixi fora de Figueres i que treballi per RTVE: "això ho diu qui viu a Llers, a on pagar els impostos, i treballar per "los servicios informativos del Estado Español"....." (dixit).

MALA MAROR AL PP DE FIGUERES
Tanmateix Diego Borrego també ha tingut temps per a sembrar mala maror dins el seu propi partit. Aprofitant que la portaveu del grup municipal figuerenc del PP, Maria Àngels Olmedo, era fora de vacances, va pactar el juliol de 2015 les dedicacions dels regidors. Olmedo, irada, va titllar Borrego de "deslleial". No només això, davant les preguntes formulades pels periodistes la popular va confessar que "no el volia posar de número 2 perquè no era una persona de la meva confiança. Però el partit m'ho va imposar".

TANCS CONTRA L’ONZE DE SETEMBRE
Aquest 2017 però, es podria dir que és l'any on Borrego s'ha desfermat com a polemista. El 27 de gener va ser protagonista a les xarxes quan va donar suport a la proposta d'anar amb tancs a la Diada de l'11 de Setembre. No només això, Borrego també va dir; "M'agrada més veure com els Mossos os fiquen la porra pel cul als independentistes i a sobre us agrada", però un dia més tard es va excusar dient que la seva compta havia estat compromesa i ell no havia estat l'autor de la frase.

CONTRA CASSANDRA
El 31 de març el regidor va posar en el seu punt de mira a la sentenciada usuària de Twitter, Cassandra. Segons Borrego; "Es comença amb unes piulades, es continua ocupant seus, després trencant vidres i al final un tret en una cuneta #YonoSoyCassandra".  

DINS ELS LAVABOS DEL TAV A GIRONA
La darrera polèmica, i que li ha comportat la suspensió temporal dins del partit és la que suposadament va tenir lloc la setmana passada, en ser acusat d'enregistrar d'amagat a un home dins els lavabos del TAV a Girona. En aquesta ocasió, Borrego es defensa explicant que li va caure el mòbil al terra i senzillament es va ajupir per a recollir-lo, just en el moment que l'home ho va veure i pensar que l'enregistrava.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada