divendres, 19 de maig del 2017

Els informàtics forenses d'Egara buiden el mòbil de l'edil Diego Borrego Torres

Diego Borrego Torres en una imatge del seu perfil de Facebook.  
El sempre polèmic regidor de Figueres pel PP és sospitós d'haver gravat amb el mòbil un usuari dels vàters de l'estació del TAV de Girona   



TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 19/05/2017 
Figueres (Alt Empordà).-      

Segons la premsa convencional gironina els Mossos d’Esquadra han enviat el mòbil comissat a l'edil de Figueres pel PP Diego Borrego Torres (sospitós de fer gravacions al vàter de l'estació intermodal de bus i TAC de Girona) al seu departament d'informàtica forense de la central Egara de Sabadell, perquè els especialistes analitzin els vídeos o imatges que podrien haver estat esborrats del terminal.
Els Mossos, que encara no han tramès l'atestat del cas al jutjat, segons El Punt Avui, van comunicar ahir als lletrats de la defensa de Diego Borrego Torres que l'aparell seria sotmès a un minuciós estudi als serveis centrals de la policia científica dels Mossos del complex Egara. El mòbil que s'analitza, el particular de Diego Borrego, el va entregar el mateix investigat divendres de la setmana passada (l'endemà dels fets denunciats), quan va ser citat a la comissaria dels Mossos de Girona per ser interrogat en presència d'un advocat. Borrego disposa d'un altre mòbil, el de regidor, però va entregar el que els Mossos havien registrat amb número i model dijous passat a l'estació del TAV, quan van ser requerits per un home que va denunciar que el regidor l'estava enregistrant pel forat de sota els separadors dels lavabos mentre ell era en un dels vàters fent les seves necessitats.
De resultes de la publicació en el diari El Punt Avui de la implicació de Borrego en aquest episodi, la direcció del PP a la demarcació de Girona va reaccionar suspenent d'afiliació l'edil i li va obrir un expedient informatiu.
Segons el Diari de Girona els Mossos d'Esquadra acusen Diego Borrego Torres d'un delicte contra la intimitat per la denúncia d'un home que diu que l'edil del PP l'hauria enregistrat amb el mòbil al WC de l'estació intermodal de bus i del TAV de Girona. Segons han confirmat fonts policials a Diari de Girona, els agents van citar a declarar Borrego divendres de la setmana passada com a investigat per aquest delicte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada