dilluns, 15 de maig del 2017

El regidor de Figueres Diego Borrego, denunciat per gravar als lavabos de l’estació del TAV a Girona, accepta la suspensió d’afiliació per "preservar" la imatge del PP

diego borrego, regidor, pp, figueresEl PP va anunciar ahir que el suspenia cautelarment i encomanava al Comitè de Drets i Garanties del partit que obri "un expedient informatiu en relació als fets" 



TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 15/05/2017 
Figueres (Alt Empordà).-  

Segons l’Agència Catalana de Notícies el polèmic regidor del PP de Figueres Diego Borrego, denunciat per presumptament haver gravat el dijous per la tarda un home als lavabos de l'estació del TAV a Girona, assegura que comparteix la decisió de la direcció a Catalunya del PP de suspendre-li cautelarment la militància arran dels fets.
A través d'un comunicat, Borrego assegura que vol "preservar la imatge del partit" i "poder defensar-se lliurement en l'improbable cas que hi hagi una imputació". L'advocat de la defensa, Ladislao Pérez, admet que hi ha obertes diligències policials arran de la denúncia però que el seu client "no té la condició d'investigat". De fet, assegura que l'endemà dels fets –el divendres--, Borrego va entregar voluntàriament el telèfon mòbil als Mossos d'Esquadra per tal que n'analitzin el contingut. Borrego manté la seva innocència i reitera que tot plegat es deu a un malentès. El regidor sosté que es trobava al bany del costat del denunciant i que el mòbil li va caure just a l'espai entre un lavabo i l'altre. Segons la seva versió, l'home va veure com agafava l'aparell i es va pensar que l'havia estat gravant. Per això, va sortir fora dels serveis alertant els vigilants de la situació. Finalment, els mossos s'hi van personar i, segons Pérez, l'home va presentar denúncia.
La situació va tenir aquest diumenge la primera conseqüència política per al regidor quan el PP va anunciar que el suspenia cautelarment i encomanava al Comitè de Drets i Garanties del partit que obri "un expedient informatiu en relació als fets".
Borrego diu que comparteix la decisió perquè no vol danyar la imatge del partit. Al comunicat, també ha criticat la pressió mediàtica a la que afirma estar sotmès.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada