diumenge, 14 de maig del 2017

El Portaveu de les JERPV ha estat denunciat per la Policia Nacional del Regne per exhibir una estelada durant el partit Llevant-Girona

El Portaveu de les JERPV ha estat denunciat per la policia espanyola per exhibir una estelada durant el partit Llevant-Girona
També van requisar estelades a seguidors del Girona FC 






TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 14/05/2017 
Girona (Gironès).- 

La secció d'ERPV i les JERPV ha denunciat que dissabte al vespre Lluís Hernández Manero, Portaveu de les JERPV i membre de l’executiva d’ERC al País Valencià, ha estat denunciat “per incitació a l’odi i la violència” per part de la Policia Nacional espanyola.
El motiu per denunciar aquest seguidor del partit del futbol ha estat el fet d'exhibir una estelada durant el partit que han jugat el Llevant UE i el Girona FC i el ser expulsat de l'estadi Ciutat de València.

REQUISEN ESTELADES A SEGUIDORS DEL GIRONA FC
A més de l’alçament de l’acta per part de la Policia Nacional espanyola, també s’han requisat altres estelades a seguidors del Girona FC, un fet que ja s’havia produït en d’altres camps de futbol.
En aquest sentit ERPV i les JERPV han expressat que “ens trobem davant un nou atac a la llibertat d’expressió i un acte repressiu contra les persones que lliurement expressen les seues opinions".
El President d’Esquerra Republicana al País Valencià, Josep Barberà, ha explicat que “es presentarà una pregunta parlamentària al Congrés per tal d’esclarir els fets, a més de saber quins recursos públics utilitza l’Estat espanyol per a la persecució d’independentistes valencians".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada