dimecres, 31 de maig de 2017

El Casal independentista El Forn de Girona celebra 17 anys

El cap de setmana el Casal independentista El Forn de Girona celebra els 17 anys d’existència amb una programació especial d’actes  TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 31/05/2017 
Girona (Gironès).-   

Pel cap de setmana el Casal independentista El Forn de Girona celebra els 17 anys d’existència amb una programació especial d’actes. El primer, que tindrà lloc el divendres 2 de juny a les 19:00h al mateix local del Casal, serà la presentació del llibre “Sankt Pauli: un altre futbol és possible”. L’acte comptarà amb la presència dels seus autors Carles Viñas i Natxo Parra i serà presentat per l’equip del programa radiofònic ‘La Sotana’.  L’endemà dissabte a les 11:30h tindrà lloc a la plaça Sant Pere de Girona una actuació d’animació infantil amb el grup ‘Els Atrapasomnis’, i a continuació hi haurà un vermut musicat amb el PD Voll Dammer. Les activitats culminaran amb un concurs de paelles a la mateixa plaça i una sobretaula musicada amb el cantautor David Mauricio.  Actualment el Casal independentista El Forn té la seu a la plaça Sant Pere, i disposa d’un servei de bar-restaurant basat en productes ecològics i en la promoció del consum responsable i de proximitat. Igualment, l’espai gaudeix d’una programació regular d’activitats com ara xerrades, exposicions, recitals i concerts. En aquest sentit, des de fa anys El Forn participa del teixit associatiu gironí i promou un model d’oci alternatiu i d’arrel popular a la ciutat.
L’entitat també treballa per dinamitzar la lluita de l’independentisme popular i dels diferents moviments socials gironins.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada