divendres, 26 de maig del 2017

El Casal 4 Rius, centre okupat al barri vell de Girona, atura el desallotjament previst per avui muntant una barricada que tallava el carrer

El Casal 4 Rius resisteix i planta cara 
La comissió jurídica ha fixat pel dilluns 19 de juny com a termini per desallotjar "pacíficament" el local, okupat des del 2003  





TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 26/05/2017 
Girona (Gironès).-   


Suspenen el desallotjament del Casal de Joves 4 Rius de GironaEl Casal 4 Rius, centre okupat al barri vell de Girona, atura el desallotjament previst per avui muntant una barricada que tallava el carrer. El que havia de ser un desallotjament silenciós, una vegada s’ha acabat Temps de Flors, s’ha transformat en un matí de barricades que ha cridat l’atenció de tothom que passava pels entorns del lloc.
La comissió jurídica ha fixat pel dilluns 19 de juny com a termini per desallotjar "pacíficament" el local, okupat des del 2003.
Suspenen el desallotjament del Casal de Joves 4 Rius de Girona
Suspenen el desallotjament del Casal de Joves 4 Rius de Girona
Una quarantena de membres del Casal de Joves 4 Rius de l'esquerra independentista gironina estaven preparats pel desallotjament previst per aquest divendres al matí en compliment d'una sentència d'un jutjat de Girona. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada