dijous, 25 de maig del 2017

Dimarts s’inicià el novè memorial Sebastià Salellas

Guillem Terribas, Lluc Salellas i el cineasta Abel Moreno.
Guillem Terribas, Lluc Salellas i el cineasta Abel Moreno.
Es projectà Fugir de l’Oblit sobre l’exili de la Retirada de 1939 





TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 25/05/2017 
Girona (Gironès).-   

Llegim en la premsa convencional gironina que el novè memorial Sebastià Salellas va arrencar dimarts al vespre amb la projecció Fugir de l'Oblit, del cineasta gironí Abel Moreno. El documental ha guanyat diversos premis i narra la vida d'en Pitu, un exiliat que emprèn per tornar a visitar els indrets pels quals va transitar durant els seus quatre anys d'exili, després de la Retirada de febrer de 1939.
El memorial Sebastià Salellas, se centra aquest any en els danys col·laterals de les polítiques de seguretat, amb el focus posat en l'antiterrorisme, i avui tindrà un nou acte.
Es tracta d'una taula rodona al Col·legi d'Advocats que es titula «Processos per terrorisme, a l'actualitat, a l'Estat espanyol» (19.30 hores). Estarà moderada pel magistrat Adolfo García, hi prendran part l'advocat Jacobo Teijel i els periodistes Braulio García i Anna Teixidor.
El següent acte serà el 27 de maig, a la Llibreria 22, quan es presentarà el llibre Antígona emmordassada, amb la presència d'alguns dels seus autors: la diputada de la CUP Mireia Vehí, l'advocada Montserrat Vinyets i Mostafà Shaimi.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada