dilluns, 15 de maig del 2017

Des de l’Ajuntament de Prats de Lluçanès es replica al diputat del PSC David Pérez sobre les fosses

isaac peraire, erc, esquerra, prats del lluçanes, fosses
L'alcalde de Prats del Lluçanès, Isaac Peraire, a la làpida amb els cossos exhumats.
La missiva va signada per l’alcalde, Isaac Peraire, i l’ex-alcalde, Ramon Besora 


TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 15/05/2017 
Prats de Lluçanès (Lluçanès, Osona).- 

David Pérez va convertir-se en un malaguanyat protagonista la setmana passada. Aquet diputat autonòmic del PSC  va afirmar que "aquí no s'han obert fosses perquè demostraria que són gent d'Espanya que van defensar Catalunya". Pérez, que es defineix a si mateix com "padre y socialista", no només no va rectificar sinó que va mantenir-se impertèrrit malgrat incendiar les xarxes. Ara, ha rebut una carta amb una invitació que no podrà refusar.
Isaac Peraire, alcalde per ERC de Prats del Lluçanès (Lluçanès, Osona) ha enviat una carta conjuntament amb l'ex-alcalde del poble, Ramon Besora, per respondre les estrafolàries i xenòfobes paraules del diputat del PSC David Pérez sobre les fosses comunes que hi ha a Catalunya.
La carta, que no amaga un profund to irònic, convida David Pérez a visitar Prats del Lluçanès on l'any 2004 es va exhumar una fossa amb set cossos. La carta explica que el procés es va fer sota la direcció d'ERC amb la presidència de Pasqual Maragall "del mateix partit que vós", li recorden. La missiva també explica que "la gent va quedar satisfeta".
El text, doncs, demana a Pérez que visiti la zona, ja que des del poble tenen ganes d'explicar-li "personalment" i que, un cop feta la visita "demani disculpes" i "dimiteixi de diputat del Parlament de Catalunya".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada