dimecres, 31 de maig del 2017

Denuncia contra una quinzena d'empreses del sector carni

L'escorxador Le Porc Gourmet, de Santa Eugènia de Berga.
Han incomplert la Llei catalana de cooperatives.  
Algunes de les empreses denunciades són Le Porc Gourmet, Frigoríficos Costa Brava, Noel  
Alimentació, Milsa o Patel, tot i que es no descarta ampliar la denúncia a més companyies.   


TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 31/05/2017 
Vic (Osona).-   

Llegim a EL TRIANGLE que aprofitant la campanya sindical per eradicar la precarietat laboral al sector carni, CCOO presentarà el dijous una denúncia davant de la Inspecció de Treball contra un total de quinze empreses d'aquest sector que estan incomplint la Llei catalana de cooperatives. Algunes de les empreses denunciades són Le Porc Gourmet, Frigoríficos Costa Brava, Noel Alimentació, Milsa o Patel, tot i que el sindicat no descarta ampliar la denúncia a més companyies.
CCOO assegura que les empreses del sector carni utilitzen falses cooperatives de treball associat. D'una banda, el sindicat denuncia "la cessió il·legal de treballadors" que s'està donant en la majoria d'aquestes empreses i, per l'altra, que "s'està incomplint el que estableix la llei catalana de cooperatives".
Per aquest motiu, demana "una actuació contundent" de la Inspecció de Treball "per posar fre a aquesta mala praxi laboral” i garantir unes condicions de treball “digne” per al conjunt de treballadors i treballadores del sector.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada