divendres, 5 de maig del 2017

Aigua és Vida exigeix a l'ajuntament de Girona que faci pública l'auditoria a AGISSA

"Aigua és Vida"
La Plataforma Aigua és Vida Girona, exigeix que s’acabi amb la falta de transparència de l’Ajuntament i es faci pública l’Auditoria tècnica de 2014 feta a Aigües de Girona, Salt i Sarrià, AGISSA; així com l’informe fet des de l’Àrea d’Intervenció en relació a aquesta  

  
TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 05/05/2017 
Girona (Gironès).- 

Ja fa dos mesos que gran part del contingut d’aquesta auditoria va arribar als mitjans de comunicació, tot i això la ciutadania no hi ha pogut tenir accés, ja que no s’ha portat al ple municipal gironí ni al mes de març, ni al de l’abril i tampoc està previst que es porti al ple del dilluns 8 de maig.
Aigua és Vida Girona entén que dos mesos i tres plens de l’Ajuntament després, és inadmissible que la ciutadania no hagi tingut accés a aquest informe que demostra greus irregularitats de gestió i dèficits de servei per part d’AGISSA.
Aquest impediment és un exemple més de la poca transparència que l’equip de govern de l’Ajuntament de Girona mostra en referència a AGISSA, empresa que recordem està sent investigada judicialment.
El col·lectiu reclama també accions contundents del consistori davant els incompliments per part de l’empresa i que es comenci a treballar ja per la municipalització immediata del servei. Un primer pas necessari, és convoqui amb urgència la Taula de Municipalització de l’Aigua, que no es reuneix des del passat mes de juliol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada