dijous, 18 de maig de 2017

«Aigua de totes». Aigua és vida inicia una campanya per la municipalització del servei

La Plataforma Aigua és vida denunciant la privatització de l'aigua /ACN
La Plataforma Aigua és vida denunciant la privatització de l'aigua. 
La plataforma considera que ja és moment de plantejar què farà quan arribi el 2020: convocar un nou concurs d'adjudicació o municipalitzar el servei   


TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 18/05/2017 
Girona (Gironès).-    

Llegim en la premsa convencional gironina que la plataforma Aigua és Vida iniciarà demà la campanya «Aigua de totes», per tal d'aconseguir la municipalització del servei. L'any 2020 és la data en què acaba l'actual contracte de l'Ajuntament de Girona amb l'empresa mixta Agissa, i la plataforma considera que ja és moment de plantejar què farà quan arribi aquesta data: convocar un nou concurs d'adjudicació o municipalitzar el servei.
L'entitat recorda que la comissió que ha d'estudiar la possible municipalització encara no s'ha reunit mai. Per això, lamenten que el consistori no hi estigui treballant més a fons. En aquest sentit, subratllen que sempre han defensat un model públic de gestió integral de l'aigua sota control social, en el qual es garanteixi la qualitat i l'accés per a tothom. Per això, demà començaran aquesta nova campanya, amb la instal·lació d'una parada informativa a la plaça Catalunya de Girona.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada