diumenge, 14 de maig del 2017

Acusen l'edil Borrego, del PP de Figueres, de gravar al WC de l'estació del TAV

Diego Borrego 
Diego Borrego, sotmès a un interrogatori policial amb presència d'advocat, manté que tot és un malentès sobre les imatges d’una cigala i que ell només recollia el mòbil que li va caure. 
Es recorda la seva piulada de la “porra al cul” als independentistes. 





TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 14/05/2017 
Figueres (Alt Empordà).-  

Rocambolesc afer amb el regidor del PP de Figueres (Alt Empordà), Diego Borrego Torres, com a protagonista, sospitós d'haver enregistrat amb el mòbil un usuari del WC de l'estació del TAV a Girona, qualifica l’edició d’aquest diumenge del diari de l’empresari Joaquim Vidal Perpinyà.
Segons aquest diari convencional ells fets es remunten a dijous a la tarda, quan un usuari dels serveis d'homes de l'estació del TAV a Girona va alertar els vigilants i els va dir que havia descobert un home que l'estava enregistrant mentre ell feia les seves necessitats al lavabo del costat. Els vigilants van accedir a la petició de l'usuari, que els va assenyalar el sospitós: Diego Borrego. I en vista de la situació, els vigilants van cridar una patrulla de Mossos d’Esquadra, que va recollir la denúncia de l'usuari i també va identificar el presumpte enregistrador, Borrego, que va poder tornar a casa. Però l'endemà se'l va citar perquè comparegués a la comissaria de Girona per ser interrogat com a investigat (abans imputat) amb assistència d'advocat. Ho va fer amb advocat d'ofici, tot i que a posteriori ell va buscar assistència lletrada del bufet Casellas, advocats de la seva confiança.
Borrego va entregar el telèfon mòbil als Mossos, que l'estan buidant per analitzar-ne el contingut i comprovar si hi ha imatges que puguin vulnerar el dret a la intimitat del denunciant. Borrego disposa de com a mínim dos telèfons mòbils, un de particular i l'altre de la feina, i ahir va parlar amb una periodista del diari El Punt Avui a través de l'oficial, per exposar senzillament que no faria comentaris sobre el cas i que delegava les declaracions als seus lletrats.
La defensa de Borrego assegura que estan molt tranquils sobre els resultats de la pericial que s'haurà d'incloure a l'atestat abans d'entregar-lo al jutjat perquè Borrego els ha garantit que “no trobaran res”. Borrego, per boca dels seus lletrats, ha assegurat que tot plegat és fruit d'un malentès i que l'usuari del vàter que l'ha denunciat, a qui –diu-- no coneix de res, va interpretar malament els seus gestos.
Segons la seva versió, ell estava al vàter i va aprofitar la situació per fer gestions amb el mòbil, “una cosa normal en els polítics”. Mentre remenava l'aparell, assegura, se li va esmunyir de les mans i va anar a petar al terra de l'habitacle del vàter, a la intersecció amb l'altre lavabo. Es va ajupir per agafar-lo i va ser llavors quan per l'espai que queda sota les mampares que separen els lavabos, l'usuari del lavabo veí va veure el mòbil i a ell quan el recollia i es va pensar que l'havien estat gravant. I va sortir indignat i cridant l'atenció dels vigilants de l'estació i finalment també hi van anar els Mossos. Ell es declara “innocent”.

PIULADA ON VOLIA QUE ELS MOSSOS FOTIN “LA PORRA AL CUL ALS INDEPENDENTISTES”
Diego Borrego ja va ser a principi d'any protagonista d'una singular polèmica que li va valer l'amonestació del seu propi partit. El regidor va publicar un comentari al seu compte de Twitter: “M'agradaria més veure com els Mossos us foten la porra pel cul, als independentistes, i a sobre us agrada.” Posteriorment, Borrego va eliminar aquest comentari i va rectificar tot demanant disculpes. “Demano disculpes als Mossos per la meva piulada anterior. Sempre amb aquells que ens defensen dels radicals amb les lleis i les normes de convivència.” Arran d'aquesta piulada la CUP va demanar la dimissió del regidor Borrego en considerar que el comentari difós a través de les xarxes socials incitava a l'odi i a la violència i tenia un “to clarament homòfob i totalment inacceptable”. ERC també li va demanar la dimissió, per l'ofensa als Mossos. Finalment, però, Borrego continua al seu escó municipal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada