dilluns, 8 de maig de 2017

404) CRÒNICA QUATRE-CENTES QUATRE DE LA CROADA DE L’ESPANYA NEGRA CONTRA LA GENT CATALANA

La concentració de suport a Forcadell i Simó, cantant Els Segadors.
La presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, i la secretària primera de la Mesa, Anna Simó, investigades per desobediència i prevaricació, rebent el suport solidari de partits i entitats sobiranistes. 
Només han respost a preguntes del seu advocat. 
Els membres de la Mesa desfilen pel TSJC a partir d'aquest dilluns com a investigats per haver permès la votació de dues resolucions favorables al referèndum català d’autodeterminació. La Fiscalia els atribueix la possible comissió de delictes de prevaricació i desobediència al Tribunal Constitucional del Regne. Divendres declararan Lluís Corominas i Ramona Barrufet. 


[Barcelona (República Catalana) 08/05/2017]  
L’AMIC DEL POBLE  

L’Estat cada dia tensa més la corda a Catalunya. Avui la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, ha conclòs en 20 minuts la seva declaració al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), on ha arribat acompanyada per una multitud que ha posat amb ella darrere d'unes lletres gegants que representaven la paraula "Democràcia" i ha cantat Els Segadors. Cap a les 8:30 havia sortit de la seu del Parlament de Catalunya acompanyada per membres del Govern de la Generalitat, així com per l'expresident Artur Mas. També ha comptat amb la presència de representants de Catalunya Sí Que Es Pot, la CUP, l'Ajuntament de Barcelona --com l'alcalde en funcions Gerardo Pisarello i el tinent d'alcalde Jaume Asens--, a més de l'exalcalde Xavier Trias. Davant del TSJC s'han concentrat representants de l'ANC, Òmnium Cultural, l'Associació de Municipis per la Independència i Súmate. Forcadell ha declarat a partir de les 9 del matí, mentre que Anna Simó, secretària primera de la Mesa del Parlament, que es preveia que comencés a les 11, també havia conclòs la seva intervenció abans de les 9:50h. Només han respost a preguntes del seu advocat. Els membres de la Mesa desfilen pel TSJC a partir d'aquest dilluns com a investigats per haver permès la votació de dues resolucions favorables al referèndum català d’autodeterminació. La Fiscalia els atribueix la possible comissió de delictes de prevaricació i desobediència al Tribunal Constitucional del Regne. Divendres declararan Lluís Corominas i Ramona Barrufet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada