dimecres, 26 d’abril del 2017

L'Ateneu Popular Salvadora Catà celebra dos anys i s’ha consolidat



http://ariet.cat/wp-content/uploads/CPALACIOB01052016030APSC.jpg
Dinar popular del primer aniversari de l'Ateneu Popular Salvadora Catà.
El 1er de Maig, compleix dos anys i durant aquesta setmana celebraran l’aniversari amb concerts, xerrades i actes. 
Destaca el debat entre Anna Gabriel (CUP), Àngels Font (GGT), Albano Dante Fachin (Podem) i Iñaki García (El Lokal de Barcelona).


 
TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 26/04/2017 
Girona (Gironès).- 

Llegim a ARIET.CAT que l'Ateneu Popular Salvadora Català es un local que es va ocupar ara fa dos anys, al final de la manifestació anticapitalista de l'1 de maig a Girona. El local, situat en uns baixos de la plaça Josep Pla- havia estat una antiga oficina de Cajasol. En aquell moment, però, la propietat l'ostentava Building Center, la filial immobiliària de CaixaBank, que s'havia dedicat a absorbir els passius d'entitats en fallida com Cajasol.
L'ocupació de l'Ateneu Popular va ser un gran revulsiu a la dinàmica anticapitalista i transformadora de la ciutat, tal com es va demostrar amb l'acollida que va tenir el projecte per part dels col·lectius de Girona i entorns.
Dos anys després el projecte s'ha consolidat i s’han preparat per l’aniversari activitats potents, entre les quals ARIET.CAT destaca el debat entre Anna Gabriel (CUP), Àngels Font (GGT), Albano Dante Fachin (Podem) i Iñaki García (El Lokal de Barcelona). Al mateix temps, cal esmentar que l'Ateneu Popular, com sempre, es troba en procés de canvi per així adaptar-se a la realitat de la ciutat. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada