diumenge, 30 d’abril de 2017

ERC denuncia maltractament de patrimoni a la muralla de Ripoll

Una de les actuacions qüestionades per ERC de Ripoll.
Teresa Jordà va demanar a l'equip de govern que els presentin el permís de la Direcció General de Patrimoni    
TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 30/04/2017 
Ripoll (Ripollès).-  

Llegim en la premsa convencional comarcal que les obres que les darreres setmanes s'estan fent a la zona de l'antiga muralla de Ripoll (Ripollès) que hi ha entre els carrers Pirineus i Trinitat no han agradat als regidors d'ERC,  a l'oposició a l’Ajuntament. La regidora i ex alcaldessa Teresa Jordà va demanar a l'equip de govern municipal que els presentin el permís de la Direcció General de Patrimoni de la Generalitat per algunes actuacions que ja s'han acabat.
Jordà va esmentar l'arrebossat que ha patit el pou d'aquell sector, així com les pedres que s'han desgranat de la muralla arran del moviment de terres que hi han efectuat les màquines «que s'hi mouen de manera maldestra», segons va afirmar en el darrer ple municipal.
La regidora republicana va explicar que tenien fotografies que demostraven aquesta mala praxi.
El regidor responsable de l'àrea de Serveis al Territori, Joaquim Colomer, va explicar que havia tingut «dues reunions amb Territori» on haurien rebut autorització per consolidar part de la muralla. També va explicar que les obres estan aturades en espera del permís definitiu per acabar-les, i va reconèixer certa preocupació. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada