dimecres, 12 d’abril del 2017

ERC de Palafrugell demanarà, de nou, que s'aturin les obres del Golfet

El Golfet amb la construcció del xalet a dalt del penya-segat.
La Comissió Territorial d'Urbanisme va instar l'Ajuntament a aturar les obres fins que es resolguin els dos recursos presentats per part de la Generalitat i Salvem el Golfet  


TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 12/04/2017 
Calella/Palafrugell (Baix Empordà).-  

El grup municipal d'ERC de Palafrugell (Baix Empordà) presentarà en el ple d’abril una moció per demanar que es paralitzin de manera «immediata» les obres al xalet del Golfet, a Calella. Segons va informar el grup d’ERC a través d'un comunicat en aquesta moció «exigeixen per enèsima vegada» que s'aturin les obres i que es mantingui la suspensió «fins que els tribunals dictaminin».
A la moció, ERC «lamenta» que l'equip de govern de l’Ajuntament aixeques la suspensió cautelar el passat mes de desembre «sense esperar la resposta» del Govern de la Generalitat. «Aquest fet solament complica encara més la solució final» afegeixen en el document. 
Cal recordar que al febrer la Comissió Territorial d'Urbanisme va instar l'Ajuntament de Palafrugell a aturar les obres del xalet del Golfet fins que es resolguin els dos recursos presentats al contenciós administratiu per part de la Generalitat i l'Associació Salvem el Golfet. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada