dimecres, 26 d’abril del 2017

Els escorcolls de la UDEF a la família Pujol arriben a la casa de Queralbs

Els escorcolls s'han iniciat a la casa de l'expresident a Barcelona. ACN
Els escorcolls s'han iniciat a la casa de l'expresident Jordi Pujol a Barcelona.
Jordi Pujol Ferrusola passarà la nit a la presó de Zuera, a Saragossa 



TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 26/04/2017 
Queralbs (Ripollès).-  

Segons l’Agència Catalana de Notícies agents de la UDEF escorcollen des d'aquest dimecres al matí el domicili de l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol Soley en relació a la investigació al seu fill gran, Jordi Pujol Ferrusola, dirigida pel jutge de l'Audiència Nacional del Regne José de la Mata, segons han confirmat fonts properes a la investigació.
L'arribada dels agents, amb caixes de cartró per endur-se documentació, s'ha produït abans de la sortida de Jordi Pujol Soley del seu domicili, que no ha volgut fer declaracions davant dels mitjans l'endemà que el seu fill gran ingressés a la presó de Soto del Real per ordre de De la Mata i tot seguit fos traslladat aquest matí a Barcelona per fer registres en la seva presència testimonial. Paral·lelament, els agents també registren el despatx de Pujol Ferrusola amb la seva presència, al carrer Ganduxer; l'oficina de l'expresident, al carrer Calàbria i la segona residència de Jordi Pujol i Marta Ferrusola a Queralbs (Ripollès).
Jordi Pujol Ferrusola va entrar a la presó al Centre Penitenciari Madrid V, a Soto del Real, a un quart d'onze de la nit d'ahir dimarts després que el jutge de l’Audiència Nacional José de la Mata, que investiga un presumpte cas de blanqueig de capitals de la família Pujol, considerés que l’investigat ha continuat cometent amb els presumptes delictes i decretés presó sense fiança. Poc després, però, en va sortir per desplaçar-se de nou a Barcelona i ser present en els registres de la policia a la seva oficina. Finalment, aquesta nit, de nou de trasllat a Madrid, haurà de dormir a la presó de Zuera, al municipi de Saragossa (Aragó). La gent recorda que el seu pare va complir condemna durant el franquisme en l’antiga presó de Torrero, també a la ciutat de Saragossa,   
En el seu escrit, De la Mata explica que dels informes policials elaborats des del febrer del 2016, l’anterior compareixença de l’empresari Jordi Pujol Ferrusola davant del jutge, se’n desprèn que l’investigat “ha continuat fent tota mena d’activitats comptables, bancàries” i d’altres tipus “a través de la utilització de socis, amics i testaferros” per ocultar fons i posar-los “fora de l’abast dels tribunals”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada