dissabte, 29 d’abril del 2017

El diari El Punt Avui criminalitza l’anarquisme amb un article sobre unes pintades al temple de Santa Margarida de Vinyoles, al terme de les Lloses

http://d1abj31dnwl5uq.cloudfront.net/imatges/55/99/alta/780_0008_5599187_447eb4d734b4a45b3d51ea0a20914fa4.jpgTV3 en dóna una crònica destacada en els noticiaris d’aquest dissabte, qualificant d’anarquistes les pintades al temple de ni déu ni pàtria ni rei. 
Tot això a les vigílies del 1er de Maig.  


TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 29/04/2017 
Les Lloses (Ripollès).- 

Tura Soler, en un estirabot demagògic a causa de la seva profunda mania persecutòria a l’anarquisme, avui publica una notícia alarmista i criminalitzadora en portada de l’edició gironina del diari de l’entorn convergent El Punt Avui, ‘Profanen l’ermita de Santa Margarida de les Lloses’, quan en realitat tot apunta a quatre pintades en vermell a l’interior d’un temple edificat en el segle XIX sobre les ruïnes de la capella de Santa Maria del Vinyoles en el castell medieval enrunat de la Guarda de Ripoll, dins el terme municipal de les Lloses, al Ripollès.
Segons sembla algú va escriure, en castellà, a la banda de l’altar ‘Ni dios, ni patria ni rei’ i va signar amb la popular A encerclada tres vegades, segons es veu en el noticiari de TV3. En un altre lloc, allò del hevy metal ‘Muerte’. I res més. Doncs en aquest portaveu oficiós del PDeCAT Soler emplena una pàgina i a més hi ha una fotografia en la portada del periòdic.
Segons es desprèn del libel de Soler el 13 d’abril uns excursionistes entraren al temple i van observar les pintades. Tot seguit van alertar del fet a l'alcalde de les Llosses, David Serrat, que es va ocupar d'avisar els Mossos d’Esquadra i denunciar els fets. Els Mossos van anar-hi a fer una inspecció. I d’aquí la notícia va arribar a Tura Soler, fotografies pròpies pel diari i llenya al foc en l’edició d’aquest dissabte a El Punt Avui: “Assalt i profanació a l'ermita de Santa Margarida de Vinyoles, a les Llosses”, així Soler encapçala l’article. 

TV3 EN FA UNA CRÒNICA DESTACADA
A més, a les notícies de TV3 bombardegen aquest dissabte amb aquestes pintades, que qualifiquen com “anarquistes”. En donen imatges i entrevistes gent de la contrada vinculada a l’aplec de Santa Margarida.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada