divendres, 28 d’abril del 2017

Denuncien que es perfora la roca de la Punta, a l'Escala

La retroexcavadora que treballava ahir a la Punta.
És “inadmisible”, per Robert Bosch, el portaveu del PDeCAT a l'Ajuntament  







TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 28/04/2017 
L’Escala i Empúries (Baix Ter/Alt Empordà).- 

Llegim en la premsa convencional comarcal que el portaveu del PDeCAT a l'Ajuntament de Escala, Robert Bosch, en l’oposició, va denunciar ahir que una màquina estava “perforant la roca” de la Punta, just on comença la Riba Nova i a tocar la zona de rocam del Primer Piló, i va afirmar que aquests treballs no consten en el projecte del front de mar.
“Justament en el darrer ple vam demanar si estava previst trencar més roca, i em van dir que no”, explicava ahir Bosch, que va afirmar que també li havien dit “que no hi havia cap retro a la zona”.
Bosch es lamentava: “Ara el mal ja està fet, i la roca no es pot reparar. I ara què? A més, això no es pot deixar així. Alguna cosa s'hi haurà de fer.”  
Per part de persones que han seguit el procés del projecte del front de mar els hi sembla interessant la presa de consciència dels partits de l'oposició, tan Convergència com ERC amb el tema de les obres de la Punta i la conservació de les restes arqueològiques. “Es una posició que lamentablement arriba tard, ja que aquesta destrucció de roca ja estava contemplada al projecte inicial, denunciada a Costes per l'Escala Civica, i finalment autoritzada per Costes.” Si hi hagués existit el suport dels partits de l’oposició en aquests temes des d’un inici tot hauria anat diferent, al seu entendre. Ara “sols queda contemplar la destrucció

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada