divendres, 21 d’abril del 2017

Capgirem Sils compara el projecte del PGA de Caldes amb Beverly Hills

A través d'un vídeo protesta, la formació assegura que no aportarà serveis, riquesa o immobles als veïns del poble  

 
TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 21/04/2017 
Sils/Caldes de Malavella (La Selva).-  

Segons la premsa convencional comarcal el grup municipal Capgirem Sils assegura que el macroprojecte del PGA de Caldes, que suposarà la construcció de diversos habitatges de luxe unifamiliars a Sils --entre altres construccions-- no aportarà «serveis, riquesa o immobles» als veïns i que només anirà destinat a «clients». Ho ha fet a través d'un vídeo protesta que sota el títol Beverly Sils:  el projecte que mai s'acaba compara la urbanització que es vol desenvolupar a Sils amb aquesta ciutat nord-americana característica per les seves mansions i hotels de luxe.
«Els joves que ens volem quedar al poble no tenim habitatges de lloguer assequibles i els nous que es volen fer no aniran destinats a les classes populars», va criticar el regidor del partit, Albert Rossell, qui va denunciar que a Sils «ningú es beneficiarà» d'aquest projecte.
A través del vídeo --publicat a YouTube-- la formació explica que en els últims anys Sils ha multiplicat «exponencialment la seva edificabilitat tant en extensió com en alçada» i que està previst que ja en aquesta legislatura s'aprovi la reparcel·lació i la posterior construcció d'aquests habitatges.
Uns immobles que asseguren que «promocionen un model constructiu i social elitista que no revertirà econòmicament al municipi» i que suposarà una «petjada humana irreparable» a l'entorn natural d'aquest municipi, entre altres critiques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada