divendres, 7 d’abril del 2017

Campanya solidària a Banyoles ‘Defensar el dret a l’avortament no és cap delicte’

El 24 d’abril un veí serà jutjat un jove per haver defensat aquest dret   










TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 07/04/2017 
(Corresponsal) Banyoles (Pla de l’Estany).- 

El  dilluns 24 d'abril, un veí de Banyoles (Pla de l’Estany) serà jutjat per defensar el dret a l'avortament en una acció que es va dur a terme el febrer de 2014 a l’església parroquial de Sant Pere de la ciutat.
La campanya solidària ‘Defensar el dret a l’avortament no és cap delicte’ manifesta: “Exigim l'absolució del nostre company, perquè la solidaritat és la nostra millor arma! No aconseguiran silenciar-nos ni afeblir el moviment popular ni la lluita feminista!”.
El denunciant és el militant catòlic i regidor del PDeCAT Lluís Costabell, que no era presentant al lloc quan hi va haver la protesta feminista, i la vista contra el veí de Banyoles --acusat arbitràriament per atemptar contra la llibertat religiosa (la catòlica apostòlica i romana, evidentment)-- es celebrarà als Jutjats de Girona. En un manifest d’Arran, Endavant, SEPC i altres col·lectius del Pla de l’Estany es demana acudir a la concentració solidària que hi haurà el 24 d’abril davant els Jutjats de Girona per mostrar el suport solidari en el marc del moviment popular i la lluita feminista. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada