divendres, 28 d’abril de 2017

Atribueixen a l'expresident Pujol els diners del seu fill gran tenia a Andorra

El jutge es basa en dues cartes del banc Andbank. 
La Fiscalia Anticorrupció creu que Marta Ferrussola controlava la fortuna familiar. 
TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 28/04/2017 
Queralbs (Ripollès).- 

L’Audiència Nacional del Regne --el mateix règim liberal burgès monàrquic que Jordi Pujol Soley va ajudar a consolidar de la mà de Santiago Carrillo i Felipe González l’any 1976 amb el Borbó-- creu que el matrimoni format per l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol Soley i Marta Ferrussola té responsabilitat directe sobre els diners que el seu fill gran, Jordi Pujol Ferrussola, tenia a bancs d’Andorra.
Segons avança La Vanguardia, el jutge es basa en dues cartes que ha aportat la banca andorrana Andbank. En la primera, Jordi Pujol Ferrussola admet que el propietari dels fons no és ell sinó el seu pare. En la segona, l'expresident del Generalitat de Catalunya reconeixeria ser el titular dels fons i que, en cas de mort, els diners haurien de passar a Marta Ferrussola.
D'altra banda, la Fiscalia Anticorrupció creu que Marta Ferrussola és qui tenia el control directe de la fortuna familiar a Andorra. Així ho avança El Mundo, que cita fonts de la investigació i que assegura que s'han trobat "anotacions manuscrites" que avalen la teoria del paper clau de Marta Ferrussola en el control de les finances familiars que s'havien ocultat al fisc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada