dijous, 27 d’abril del 2017

1er de Maig a Perpinyà: la CNT SO 66 “Totes i tots al carrer en la mobilització per la defensa dels nostres drets i llibertats!”


Manifestació sindical a les 10 del matí des de la plaça de Catalunya de Perpinyà 








TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 27/04/2017 
Perpinyà (Rosselló).- 

 La CNT SO 66 convoca el 1er de Maig a les 10 del matí a la plaça de Catalunya de Perpinyà (Rosselló) aplegar “totes i tots al carrer en la mobilització per la defensa dels nostres drets i llibertats!”.
La CNT 66, entre altres coses, considera que “el 1er de Maig sempre constitueix una data important pel moviment sindical. No es tracta d’una «festa del treball» ja que des de fa més d’un segle és una jornada de lluita internacional, en que les treballadores i els treballadors del tot el món defensen les reivindicacions de l’àmbit del Treball pel progrés social i la igualtat, doncs aspirem a un altre futur en que siguem alliberats de l’explotació en que gaudeix del nostre treball una minoria.”
També que “aquest any, la jornada del 1er de Maig es situa a França en un moment específic on ambdós candidats que s’enfronten en la segona volta de les eleccions presidencials que són especialment hostils a les treballadores i als treballadors!”.
Finalment, el manifest de la CNT Solidaritat Obrera remarca que “avui més que mai cal que hi hagi uns sindicats forts i combatius que ens defensin, guanyin nous drets i es dirigeixin col·lectivament vers el projecte d’una altra societat! Organitzeu-vos!”.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada