dijous, 20 d’abril del 2017

1er de Maig a Girona: Dia de la Classe Obrera

La CGT de Girona crida a assistir a la manifestació convocada per la Coordinadora Primer de Maig des de la plaça del Barco  fins a l’Ateneu Popular Salvadora Catà 









TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 20/04/2017 
(Corresponsal) Santa Eugènia/Girona (Gironès).- 

Dilluns, 1 de maig, a les 18:30h arrancarà des de la plaça del Barco al barri de Santa Eugènia, a Girona,  la manifestació gironina del Dia de la Classe Obrera de 2017 convocada per la Coordinadora Primer de Maig, amb el lema ‘Capitalisme és precarietat. Organitza't i lluita’.

La marxa obrera del Primer de Maig transitarà pels carrers de la ciutat fins a les 9 del vespre a fi de tenir un ressò de classe entre la població a unes hores on la gent torna a casa després d’un dia de trobades familiars en un pont laboral des del divendres.

La manifestació obrera finalitzarà a la plaça Josep Pla. Després, davant de l'Ateneu Popular Salvadora Catà es realitzarà un concert amb Ginestà.
Al nostre criteri, aquesta demostració proletària en el marc de la lluita de classes en una ciutat a l’hora precisa de concurrència obrera i popular es desmarcarà de la processó del sindicalisme de gestió i integració del Capital que al migdia s’aplegarà a la plaça del Vi de Girona sense presència de ningú que no siguin els sindicalistes alliberats, els seus dirigents i un grup d’afiliats com si fossin manaies sense disfressa, on hi ha l’ajuntament, símbol institucional del Consistori de l’Estat i del Capital igualment que les burocràcies de CCOO i UGT.    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada