diumenge, 26 de març del 2017

Manifestació animalista a Camprodon

Suport al Santuari Gaia per la mort de l´ovella Nadia
Concentració animalista avui a Camprodon.
Més de 400 persones donen suport al Santuari Gaia per la mort de l’ovella Nadia. 
Toti Juanola, membre de l'ANC, ex-maulet i proper a Poble Lliure, enfrontat a vegans i animalistes. 


 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 26/03/2017 
Camprodon (Ripollès).- 


Cartell de l'ex-Maulet i amo del mas Capella Toti Juanola contra Santuari Gaia.
Llegim en la premsa convencional comarcal del vegà Santuari Gaia --que Ismael López i Coque Fernández van instal·lar primer a Ogassa (Ripollès), i més tard a Salarsa, al terme municipal de Camprodon (Ripollès). El santuari vegà no només resisteix sinó que suma. Aquest diumenge més de quatre-centes persones s'han trobat davant de l'ajuntament de Camprodon per donar-los suport, arran de la mort de Nadia, una ovella que el desembre s’havia rescatat d'una granja de Lleida i que s’afirma que va morir degollada per un gos d’un caçador. Animalistes del Ripollès, però també de tot Catalunya, de Madrid, de Mallorca o d'Argentina, s’han sumat al clam contra la caça a l’entorn de la finca de Santuari Gaia.
Les proclames i els cartells eren inequívocs. La concentració s'ha acabat amb crits de «Derechos ya, para los animales», però abans s'han pogut llegir inscripcions que reclamaven «Caçadors fora del Santuari Gaia» o «Jo també sóc Nadia».
Ismael López ha iniciat els parlaments, visiblement emocionat i a punt de plorar, afirmant que estan en un poble «meravellós» on se senten totalment respectats, però reclamant un perímetre de seguretat per tal que els caçadors no puguin acostar-se al recinte on cuiden d'animals provinents d'experiències traumàtiques amb els humans. En aquest sentit ha afirmat que les autoritats no fan el suficient per garantir la seguretat dels animals del santuari vegà.
Responsables d'altres santuaris convidats han secundat la visió de López, apuntant que recerquen un món millor que encara no ha arribat, però que estarà absent de tot tipus de violència. També s'ha avançat la propera campanya que animalistes i ecologistes han preparat amb el nom de «La veritat de la cacera» on s'explica les víctimes indirectes d'aquesta pràctica, entre els quals els excursionistes o els menors a qui ensinistren perquè en segueixin la tradició.  

EL RAMADER I EX-MAULET TOTI JUANOLA A FAVOR DE LA CAÇA I CONTRA L’ANIMALISME
Toti Juanola, membre de l'ANC, ex-maulet i proper a Poble Lliure, enfrontat a vegans i animalistes.
Segons remarca un mitjà de premsa convencional, arribant a Camprodon hi havia un cartell de suport a la caça. L'havia penjat el ramader i ex-militant de Maulets Toti Juanola i ho justificava «per la gestió del territori». El mateix Juanola afirmava més tard que al cap d'una hora l'havien arrencat, tot demanant més «pedagogia» per parlar de l'urbanisme que afecta el territori, la «permissivitat» amb el col·lectiu animalista o la «irresponsabilitat sanitària» respecte a aquest mateix sector.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada