dissabte, 25 de març del 2017

“LA PRECARIETAT NO ES GESTIONA, ES COMBAT !!!”

CGT Correus Girona denúncia que el “sindicalisme” col·laboracionista ha facilitat la implantació massiva dels contractes a temps parcial en repartiment. 
Convoca una acció reivindicativa el 27 de març a l’Oficina Principal de Correus a Girona. 
I el dimecres 29 a l’Oficina Principal de Correus  a Barcelona. 



TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 25/03/2017 
Girona (Gironès).-   

CGT Correus Girona manifesta que la precarietat laboral que comporta la contractació en torn tarda a Correus, per treure notificacions, que és la mateixa instaurada a Atenció al Client i Pavellons (CTA), i que està imposant l’empresa, amb el beneplàcit dels sindicats firmants de gestió i integració del Capital. El dilluns,  27 de març, a les 5 de la tarda, hi haurà un acte reivindicatiu –amb el lema de la CGT Correus: “La precarietat no és gestiona, és combat !!!”-- a l’Oficina Prinicipal de Correus a Girona per tal de denunciar aquesta precarietat. 

El dimecres, a Barcelona  
La CGT-Correus de Barcelona  ha convocat a les 17h. del dimecres 29 a una nova concentració a  l'Oficina Principal de Correus, a la pl. Antonio López 

LA PRECARIETAT NO ES GESTIONA, ES COMBAT
En el manifest de CGT Correus Girona es diu:
“CONTRACTACIÓ A TEMPS PARCIAL EN REPARTIMENT. NOTIFICACIONS TORN TARDA. CGT NO NEGOCIA LA PRECARIETAT !!!  
El “sindicalisme” col·laboracionista ha facilitat la implantació massiva dels contractes a temps parcial en repartiment TORN-TARDA (2000 contractes parcials de 20 hores setmanals i 4.000 de 8 hores setmanals en tot l'Estat). Els contractes a temps parcial hauria de ser una opció del treballador/a per conciliar la seva vida laboral i familiar, i no una decisió empresarial. Si existeix una necessitat estable de prestar un servei, s'ha de dotar de llocs de treball fixos per garantir-ho, màxim quan es tracta del lliurament d'actes administratius, i la forma de realitzar-los està regulada per llei. La prestació d'aquest servei amb contractació a temps parcial, perjudica als i les treballadores perquè els condemna a la precarietat, i de passada també perjudica a la resta de companys i companyes perquè respon a una mesura transitòria, fins a la implantació de la jornada partida.
Exigim que el repartiment en torn de tarda sigui a jornada completa; és l'única garantia d'oferir llocs de treball estables par a tothom.
COMPANYES I COMPANYS, HEM D’EXIGIR:
CONTRACTES A TEMPS COMPLET !!
CRITERIS TRANSPARENTS DE CONTRACTACIÓ !!
NO AL SINDICALISME DE “ENCHUFE” !!!”. 

Secció Sindical CGT Correus Girona
Carrer Ramon Folch, 2  17070 Girona
Tel. 972 22 72 57 RICO: 55158  [cgtcogi@cgt.es]   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada