divendres, 3 de març de 2017

Jiménez Villarejo va marcar Costa Rica al mapa del cas Pujol

Carlos Jiménez Villarejo 
L'exfiscal va facilitar a Anticorrupció documents sobre una societat de Jordi Pujol Ferrusola 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 03/03/2017 
Bolvir (Baixa Cerdanya).- 

Llegim a EL TRIANGLE que l'exfiscal en cap del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya Carlos Jiménez Villarejo va lliurar l'any 2014 a la Fiscalia Anticorrupció documentació que relacionava Jordi Pujol Ferrusola amb una societat opaca de Costa Rica, ha revelat Europa Press citant el contingut d'un escrit de la Fiscalia. Mitjançant un correu electrònic, especifica la mateixa informació, Jiménez Villarejo va remetre el document de constitució de la societat Blueshield Capital Group, de la qual els investigadors sospiten que va servir per blanquejar capitals.
Jordi Pujol Ferrusola és un dels tres apoderats de Blueshield, juntament amb Enrique Vargas Tabernero i Juan Antonio Piedras Sanz. Tots tres, segons un altre document facilitat per Jiménez Villarejo, tenien un poder atorgat pel secretari de la societat que els dotava de plena capacitat de decisió sobre l'empresa.
Segons informa Europa Press, aquesta informació acaba de ser remesa per la Fiscalia a l'instructor del cas Pujol, José de la Mata. D'altra banda, les dades incloses en aquella documentació també han servit fins ara per impulsar part del cas. Per exemple, es va indagar sobre Vargas Tabernero, que treballava per Isolux, dirigida per un dels empresaris imputats en el cas Pujol, Luis Delso. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada