divendres, 3 de març del 2017

El Consell LGTBI de Girona rebutja l'autobús transfòbic de ''Hazte Oír''

El bus que ha generat la polèmica. Hazte Oír
Paneque assegura que "campanyes" com aquesta "no caben en una democràcia"  





TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 03/03/2017 
Girona (Gironès).-  

Llegim en la premsa convencional gironina el manifest que ha redactat el Consell Municipal LGTBI de Girona format per entitats, associacions i partits polítics rebutja la campanya de l’organització Hazte Oír i demana a les institucions la màxima contundència, fent servir els mecanismes previstos per la llei 11/2014 que garanteix els drets de les persones LGTBI, per tal d’evitar que el bus circuli amb un missatge indesitjable i intolerable per terres catalanes.
La tinenta d’alcaldia i regidora d’Igualtat, Drets Socials, Treball, Joventut i Seguretat de l’Ajuntament de Girona, Sílvia Paneque, ha dit que “campanyes publicitàries de l’odi contra persones no caben en una democràcia normal i que el col·lectiu LGTBI té tot el dret a viure en plena llibertat”.
El manifest també mostra el seu suport a ajuntaments catalans com el de Barcelona, el de l’Hospitalet de Llobregat o el de Sant Cugat del Vallès que han emprès accions per evitar que el bus circuli pels seus municipis després que aquesta campanya execrable hagi sol·licitat ser en aquestes ciutats. La tinenta d’alcaldia Sílvia Paneque també ha afirmat que “l’Ajuntament de Girona no ha rebut aquesta petició i, en cas que això succeís, també anuncia que emprendrà les mateixa accions legals per evitar-ho”. 

HAZTE OIR, PLATAFORMA DE LA SECTA EL YUNQUE
Hazte Oir simplement és una plataforma d’agitació externa de la poc coneguda i totalitària secta ultra catòlica anomenada EL YUNQUE estesa a Mèxic i a l’Estat espanyol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada