dissabte, 4 de març de 2017

Albiol aterra a Girona per afirmar que mentre governi el PP a Espanya “ningú farà un referèndum”

Es lamenta que el Nord-est de Catalunya sigui el territori del Principat “amb més independentistes”. 
També, que és difícil ser del PP a Catalunya. TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 04/03/2017 
Girona (Gironès).-  

Segons un despatx de l’Agència Catalana de Notícies el coordinador general del Partit Popular en el Principat, Xavier Garcia Albiol, assegura que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont “està aïllat del món” i l’acusa de portar Catalunya “al precipici”. Albiol ha carregat contra Puigdemont a qui considera “presoner de la CUP” i ha lamentat que “només sigui president de la meitat de catalans”. El líder del PP a Catalunya ha fet referència al dictamen del Consell de Garanties Estatutàries (CGE) i ha recordat que “ja no és ni la Fiscalia ni el Govern espanyol” qui adverteixen a Puigdemont de la il·legalitat del referèndum. Albiol considera que “saltar-se a la torera” el dictamen “no seria propi d’un règim democràtic”.
Nova càrrega del coordinador general del PP català, Xavier Garcia Albiol, contra el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i el govern que lidera. Aquest cop ha estat des de Girona i acompanyat d’una vintena de militants del partit, on el líder del PP al Principat ha acusat Puigdemont d’estar “aïllat del món” i de pensar “només en el referèndum” oblidant-se dels problemes reals de la gent. Albiol considera que l’executiu de Puigdemont “porta Catalunya cap a un lloc sense retorn” alhora que “es desacrediten” des d’un punt de vista democràtic. I ha assegurat que al Principat de Catalunya hi ha quatre milions de persones “que volen viure en pau” però que “són presoneres de Puigdemont”. En aquest sentit, Albiol ha comparat al president de la Generalitat amb un maquinista que “porta el tren cap a un mur”.Tot i això, el líder del PP al Principat ha assegurat que mentre governi el PP a Espanya “ningú farà un referèndum” que “només serveix” per fracturar la societat catalana. “A Catalunya sobren repartidors de carnets de la pàtria”, ha etzibat.
REFERÈNCIA A PSC i CIUTADANS
En l’acte, Albiol ha demanat al PSC que “s’oblidi de confrontacions” i que “es prengui una posició” en la qüestió del referèndum, però també ha tingut paraules per Ciutadans, a qui ha acusat de ser un partit que “vol ser l’hereu de CiU” a Catalunya. En referència al partit que lidera Albert Rivera, ha demanat que “respectin la presumpció d’innocència” en relació al president de la Comunitat de Múrcia. Albiol ha afirmat que “no és el moment que es distreguin en qüestions no prioritàries”.
NO ÉS FÀCIL SER DEL PP A CATALUNYA
Una de les crítiques d’Albiol s’ha centrat en “les enormes dificultats” que tenen els simpatitzants del PP a Catalunya. “Molta gent ens demana que no defallim però ens ho diuen fluix, perquè no volen que se’ls reconegui”, ha afirmat. En aquest sentit, Albiol ha estat encara més contundent a l’hora de valorar el fet de ser de Girona. “Aquesta és la demarcació amb més independentistes, per això vosaltres teniu un gran mèrit”, ha comentat Albiol, que ha lloat en repetides ocasions la vintena de simpatitzants i militants que s’han reunit en un hotel de la ciutat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada