dimecres, 22 de març del 2017

Acte a Girona per conèixer la llengua i la cultura amaziga

Acte a Girona per conèixer la llengua i la cultura amaziga
El divendres 24 de març, a tres quarts de cinc de la tarda, a la biblioteca de l'escola Joan Bruguera de Girona es realitzarà una conferència sobre la cultura i la llengua amaziga  








TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 22/03/2017 
Girona (Gironès).-  

El divendres 24 de març, a tres quarts de cinc de la tarda, a la Bruguiteca, la renovada biblioteca de l'escola Joan Bruguera de Girona es realitzarà un acte públic obert a tothom qui tingui curiositat per descobrir o saber més coses de la cultura i la llengua amaziga, tenint present que l'escola compta amb algunes famílies marroquines que la tenen com a pròpia.
L’acte comptarà amb la intervenció de Carles Múrcia (professor de la Universitat de Barcelona i coautor del Diccionari català-amazic / amazic-català), Aziz Baha (Casa Amaziga de Catalunya) i Carles Castellanos (President de l’Observatori Català de la Llengua Amaziga).
Durant l’acte, a part de coneixements, també està previst compartir un te i pastes típiques. Les famílies interessades rebran com a obsequi un exemplar de la guia ‘Viure a Catalunya, aprenem català des de l’amazic’. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada