dijous, 2 de març del 2017

358) CRÒNICA TRES-CENTES CINQUANTA VUIT DE LA CROADA DE L’ESPANYA NEGRA CONTRA LA GENT CATALANA

Centenars de persones se solidaritzen amb Valtonyc a Palma
El Deutsche Bank tanca el compte corrent del raper mallorquí Valtònyc. 
Demà tindrà lloc la segona reunió de la plataforma de suport a Valtònyc. 
La CUP-CC demana al Parlament que denunciï a Alícia Sánchez Camacho. 
Per haver faltat a la veritat en el marc d’una comissió d’investigació. 
La CUP-CC alerta a la Mesa del Parlament de la campanya de criminalització del PP L’esquerra.  independentista no descarta emprendre altres iniciatives polítiques davant de l'estratègia del Govern espanyol. 
Denunciat a Benidorm per dirigir-se en valencià a dos agents de la Policia Nacional espanyola. 
Els fets van tenir lloc en els voltants d'un col·legi, on l'afectat acabava d'arreplegar el seu fill. 


[Barcelona (República Catalana) 02/03/2017] 
L’AMIC DEL POBLE 


El raper mallorquí Josep Valtonyc ha anunciat al twitter que el Deutche Bank li ha comunicat que el considera 'persona non-grata' i ha decidit tancar-li el compte d'aquí dos mesos. El raper tenia allà  la seva nòmina, els seus estalvis i la hipoteca. Cal recordar que l'Audiència Nacional espanyola condemnà a tres anys i mig de presó al raper  de 23 anys per «d'injúries a la corona» i «enaltiment del terrorisme» per les seves cançons.
La sala principal de la seu de l'Obra Cultural Balear d'Inca acollirà la segona reunió de la plataforma de suport a Valtonyc. Les diferents comissions -comunicació, manifest, economia, etc.- es reuniran i seguiran l'ordre del dia per organitzar-se i consensuar la feina que s'ha fet al llarg d'aquesta setmana, segons informa dBalears. L'acte tendrà lloc aquest mateix divendres a partir de les 19.00 hores a la seu de l'OCB d'Inca. Igualment, des de l'organització recorden que es pot seguir tota la informació sobre actes, notícies i altra informació sobre el cas a través del compte de Grup de Suport Llibertat Valtonyc o bé a través de @FreeValtonyc a Twitter.
Per més informació podeu contactar a través del correu electrònic:[llibertatvaltonyc@gmail.com] 

LA CUP-CC DEMANA AL PARLAMENT QUE DENUNCIÏ A SÁNCHEZ-CAMACHO
Alicia Sánchez-Camacho enseña unos papeles durante su comparecencia en el Parlament de Catalunya sobre la grabación de La Camarga, en abril de 2015. EFE / Alberto Estévez
compareixença del dia 10 d’abril del 2015 
La CUP-Crida Constituent ha demanat a la Mesa del Parlament de Catalunya que remeti una denúncia contra Alícia Sànchez Camacho per haver faltat a la veritat en la seva compareixença en la Comissió d’Investigació sobre el Frau i l’Evasió Fiscals i la Pràctiques de Corrupció Política el dia 10 d’abril del 2015.
En les darreres setmanes diferents mitjans de comunicació han estat informant sobre el contingut i les circumstàncies en què realment es va produir la conversa entre la Sra. Alícia Sánchez Camacho, actual diputada del Congrés dels Diputats espanyol i membre de la seva mesa, i la Sra. Victoria Álvarez l’any 2010 al restaurant la Camarga de Barcelona.
Per il·lustrar el contingut d’aquestes informacions ens podem remetre al següent enllaç d’Internet on apareixen fins i tot les gravacions que contenen la literalitat de les converses.    
Tal com posen de manifest diferents mitjans de comunicació resulta evident segons aquests documents d’àudio que la Sra. Alícia Sánchez Camacho hauria faltat a la veritat en la seva compareixença.
L’article 502 del Codi Penal estableix que aquell que falti a la veritat en el marc d’una comissió d’investigació parlamentària comet un delicte que pot comportar pena de presó de sis mesos a un any o multa.
Davant de l’existència d’indicis evidents de delicte interessem que aquest Parlament remeti denúncia d’aquest fet acompanyant còpia certificada de la intervenció de la Sra. Sànchez Camacho en la Comissió d’Investigació esmentada, amb còpia d’aquesta comunicació i de l’enllaç que conté a la Fiscalia del Tribunal Suprem per tal que estudiï la interposició de les accions legals corresponents de naturalesa penal contra l’esmentada diputada. 

ALERTA DE LA CUP-CC DAVANT L’ESTAT I EL PP 
La CUP-Crida Constituent ha adreçat una carta a la Mesa del Parlament de Catalunya denunciant la campanya “de criminalització de l’esquerra independentista, i en particular, de la CUP-CC” promoguda pel Partit Popular i el Govern de l’Estat espanyol.
En la missiva es denuncien les “increpacions, acusacions, desqualificacions i insults, de manera continuada i sistemàtica per part dels representants dels grups parlamentaris de Ciutadans i, molt especialment i rotunda, del PP”. En la carta es fa èmfasi “amb greus afirmacions “ del PP en el darrer ple del Parlament “que pretenien qualificar la CUP-CC d'organització violenta” així com “acusar algunes de les nostres electes de declaracions incitadores a la violència”.
La CUP-CC alerta que aquesta campanya està agafant “un evident caire sistemàtic” i que aquest fet “denota una clara intenció de crear un clima de criminalització del nostre moviment”. Per l’esquerra independentista tota aquesta campanya ve orquestrada pel govern espanyol amb “diferents declaracions i manifestacions de diversos dels seus membres”.
Per tot això, “i sense descartar altres iniciatives”, la CUP-CC posa en consideració de la Mesa del Parlament “la nostra inquietud respecte el que es produeix a la Cambra, especialment en sessions plenàries”.
Finalment, la CUP-CC es ratifica "en la praxi democràtica que està duent a terme, en la legitimitat dels seus objectius i plantejaments polítics", i en el convenciment ferm que actua d'acord amb el mandat electoral que va obtenir en els comicis del 27 de setembre. La CUP-CC diu que actuarà d’acord amb les declaracions i resolucions parlamentàries a les quals es vincula i que continuarà treballant de forma "democràtica, incansable, constant" i, si escau, desobedient amb lleis i institucions que consideri injustes. 

DENUNCIAT A BENIDORM PER DIRIGIR-SE EN VALENCIÀ A LA POLICIA ESPANYOLA
Dos agents de la Policia Nacional espanyola denunciaren un pare a Benidorm, quan recollia el seu fill a l’escola, per dirigir-se a ells en valencià. Els fets van ocórrer el passat dimarts, segons publica el diari Información. Pel que sembla, els agents estaven realitzant un control enfront del centre educatiu i, quan es van acostar al vehicle de la persona denunciada, aquest, segons la seua versió, els va contestar en valencià. Els agents, segons el denunciat, li digueren que els parlés en castellà, però el pare replicà que estava “en el meu dret de parlar la meua llengua, que també és oficial al costat de l'espanyol a la Comunitat Valenciana, a la qual cosa la seua resposta va ser demanar-me la documentació i escorcollar-me amb les mans recolzades en el cotxe en presència de tots els xiquets i pares”, afirma aquest ciutadà. Al final, els agents alçaren acta i el denunciaren davant la indignació d’aquest ciutadà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada