dilluns, 20 de febrer del 2017

Revelen les comissions del Jordi Pujol Ferrusola al Paraguai

La sempre mediàtica Vicki Álvarez 
Això en el marc del cas Adif. 
L'exparella bocamoll de Jordi Pujol Ferrusola. Vicki Álvarez, vol que s'investigui l'obtenció i difusió dels àudios revelats pel digital Público. 






 
TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 20/02/2017 
Bolvir (Baixa Cerdanya).- 

Llegim en EL TRIANGLE que un informe sobre el cas Adif elaborat per la Guàrdia Civil i lliurat al Jutjat d'Instrucció número 9 de Barcelona revela, a banda de diverses irregularitats, el vincle entre Jordi Pujol Ferrusola i el grup Isolux-Corsán.
Segons publica el diari El Mundo, l’empresari caigut en desgràcia Jordi Pujol Ferrusola va negociar amb representants d'aquest grup la prestació de serveis d'assessorament a canvi de percebre com a honorari entre un 2% i un 7% de l'import dels projectes assolits. La mateixa informació assenyala que aquesta negociació va tenir lloc el desembre del 2013, quan Jordi Pujol Ferrusola ja estava sent investigat. Es tractava de la recerca d'oportunitats de negoci al Paraguai, un dels entorns que més recentment s'ha vinculat a les suposades tasques de dinamització que assegurava haver exercit el gran dels Pujol Ferrusola. L'altre és Algèria, on, segons el mateix informe, els investigadors creuen que Jordi júnior va intermediar per aconseguir obres.
Segons aquestes informacions pel que fa al Paraguai, la Guàrdia Civil explicita que els percentatges del 2% al 7% són "els beneficis de Jordi Pujol [Ferrusola] que, a través de l'empresa Active Translation, obté per la intermediació i la consecució del contractant". Els autors de l'informe també interpreten que l'exconseller de la Generalitat Josep Maria Cullell i el mateix Jordi Pujol Ferrusola són les "persones afins a CiU" amb què responsables de Corsán van dinar per interessar-se per unes obres.  
També, segons EL TRIANGLE, l’exparella bocamoll de Jordi Pujol Ferrusola, Victoria Álvarez, testimoni clau en l'esclat del cas Pujol, ha presentat en un jutjat de Barcelona una denúncia per descobriment i revelació de secrets relacionada amb l'obtenció i difusió dels àudios de converses telefòniques seves amb l’aleshores comissari José Villarejo, revelats recentment pel digital Público.
L’exparella de Jordi Pujol Ferrusola sosté que les converses que va mantenir a finals del 2013 amb Villarejo (que es feia passar per un periodista del diari El Mundo) es van enregistrar i s'han pogut publicar sense el seu consentiment gràcies a la intervenció continuada i sense control judicial del seu telèfon mòbil. D’aquesta manera, segons denuncia, s'han vulnerat drets com els relatius al secret de les comunicacions, la intimitat i la protecció de dades personals, i considera que s’han comès diversos delictes de descobriment i revelació de secrets.
Aquesta denúncia, que es dirigeix contra els responsables d'intervenir i difondre els àudios, pretén que el jutge imposi a Público, com a mesura cautelar, la prohibició de difondre el contingut de converses privades on Vicki Álvarez hagi intervingut.
D'altra banda, la denunciant expressa en el seu escrit que les informacions de Público contenen algunes afirmacions que "si més no" atempten contra la seva honorabilitat i són "manifestament falses", motiu pel qual preveu presentar una querella criminal per suposades injúries i calúmnies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada