dilluns, 20 de febrer del 2017

El model esperpèntic del turisme que regna des del franquisme a la Costa Brava

L’Ajuntament de Lloret de Mar vol multar amb 1,2 milions d'euros els quatre hotels que tenien els subministraments punxats. 
Les sancions proposades pel Consistori són per vulneració de la Llei de Turisme i de la Seguretat. 
http://www.ara.cat/2016/09/09/societat/Marina-Sand-Lloret-Mar-establiments_1647445295_33847786_1500x1001.jpg
L'hotel Marina Sand, a Lloret de Mar, un dels establiments que tenien la llum i el gas punxat 
  







   


TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 20/02/2017 
Lloret de Mar (La Selva marítima).- 

Segons l’Agència Catalana de Notícies l'Ajuntament de  Lloret de Mar (La Selva marítima) està tramitant les multes als quatre hotels que punxaven serveis  com l'aigua, la llum o el gas i tenien deutes de subministraments. Els hotels són el Sun Village, el Savoy, el Maditerranean Sand i el Marina Sand, tots del mateix propietari. L'alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulstat, ha explicat que proposen sancions d'1,2 milions d'euros als hotels per  vulnerar la Llei de Turisme i de la Seguretat. Tot i això l'alcalde ha afegit que la propietat podrà recórrer-les. 

LLICÊNCIES RETIRADES PERÒ OBERTS AL PÚBLIC
Tres dels quatre establiments que tenien serveis punxats al carrer tres tenen la llicència retirada. El quart, l'antic Savoy, ara amb el nom de Fanals Mar, ha reobert amb una nova societat i va pagar el que devia a l'Ajuntament. Encara que saldessin els deutes, també hauran de pagar la multa que el consistori proposa.  

UN DEUTE DE 210.000 EUROS EN IMPAGATS
Els hotels, propietat de l'empresari José Luis Velasco Blanco, van acumular un  deute de 210.000 euros en factures impagades i van  defraudar-ne 168.000 punxant en subministrament elèctric del carrer. Aquestes il·legalitats es van descobrir al setembre quan, després d'un incendi al Sun Village, Endesa va descobrir que l'hotel estava connectat il·legalment a la xarxa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada