dijous, 16 de febrer del 2017

Aturem la C-32 titlla l'alcalde de Lloret de Mar d'indecent i voler confondre la ciutadania

L'alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat (arxiu) © ACN
L'alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat 
Asseguren que Dulsat va pressionar empresaris i comerciants a favor del perllongament  





TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 16/02/2017 
Lloret de Mar (La Selva marítima).- 

Llegim en la premsa convencional comarcal que La plataforma Aturem la C-32 ha carregat contra l'alcalde de Lloret de Mar (la Selva marítima), Jaume Dulsat, acusant-lo de "manca de decència política" i de "voler confondre la ciutadania donant valor només a l'opinió d'uns quants" per "influir en la justícia" respecte la perllongació de l'autopista fins a Lloret.
L'entitat assegura que el batlle va insistir als gremis d'empresaris hotelers i comerciants del municipi que fessin "propaganda" a favor del projecte per tal de "pressionar des dels mitjans de comunicació" i generar així una corrent d'opinió positiva.
En aquest sentit, expliquen des de la plataforma que la Mesa de Turisme i l’Associació
de Comerciants de Lloret de Mar han fet arribar als seus associats una petició per correu electrònic, i de forma urgent, per què es posicionin a favor o en contra de personar-se com entitats condemandes pel recurs presentat. "Al nostre entendre darrera d’aquesta pressió i urgència fent posicionar als associats amb un argument fals genera més confusió malintencionada", diuen.
Aturem la C-32 recorda que el recurs presentat per la plataforma "és en contra del projecte actual i de les irregularitats gravíssimes que conté a nivell ambiental". Amb tot, acusen als consistoris de Lloret i Tordera, a les tres Cambres de Comerç gironines i a les entitats que es posicionen a favor d’aquest projecte "de voler una autopista fins al cor de la Selva marítima més enllà de qualsevol protecció acceptable del medi natural i cultural i d’estar alimentant la confusió i l’enfrontament en el territori".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada