dilluns, 9 de gener del 2017

Manifestació contra el bisbe de Vic per haver qualificat l'avortament de genocidi entre altres disbarats

Romà Casanova, bisbe de Vic 
La gent concentrada va demanar al catòlics fer apostasia 












TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 09/01/2017 
Vic (Osona).-  

Llegim a EL TRIANGLE que una cinquantena de persones es van concentrar ahir diumenge davant la catedral de Vic (Osona) com a protesta contra les declaracions fetes pel bisbe Romà Casanova en les que va qualificar l'avortament de "genocidi". En la seva carta setmanal, el bisbe de Vic també recriminava als pares catòlics que deixin de batejar els seus fills, fins que aquests tinguin edat de decidir per ells mateixos.
La gent concentrada davant la catedral de Vic fou convocada per les associacions feministes Adona't Vic, la Xinxa de Manlleu i Arran Osona. Sota el lema "l'avortament és un dret, no un genocidi" els manifestants van demanar al bisbe que rectifiqui les seves paraules.
Montserrat Puig, del col·lectiu Adona't, ha animat als catòlics que sol·licitin l'apostasia, i que abandonin la fe catòlica, davant els postulats del bisbe Casanova.
La gent va cridar "fora els rosaris dels nostres ovaris" i "Romà Casanova, inquisidor" no confia  en què el bisbe Casanova rectifiqui les seves paraules.
Malgrat la protesta a les portes de la catedral, els feligresos que van anar a missa van poder entrar el temple sense problemes. Un cop dins, van escoltar la missa, que no oficiava el bisbe de Vic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada